سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

صدور دستور بازداشت موقت برای مدیر عامل آذرآب

با صدور دستور بازداشت موقت مدیرعامل این کارخانه در حال بررسی ادله ها و ابعاد و زمینه های ایجاد مشکلات هستیم و قطعا در فضایی آرام و قانونی پرونده روند طبیعی خود را به سرعت و دقت طی خواهد کرد.

قوه قضائیه

به گزارش خبرگزاری موج،  دادستان عمومی و انقلاب اراک با اعلام این که دستگاه قضایی حسب وظیفه قانونی خود، در پی رسیدگی توام با دقت و آرامش به پرونده کارخانه آذرآب است، گفت: دستگاه قضایی استان مرکزی به دنبال حل این مشکل است و پرونده روند طبیعی و قانونی خود را طی می کند.

به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، عباس قاسمی دادستان اراک در خصوص آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده کارخانه آذراب با تاکید بر اینکه «خواست دستگاه قضایی رسیدگی به مشکلات و حل و فصل آن است» گفت: با صدور دستور بازداشت موقت مدیرعامل این کارخانه در حال بررسی ادله ها و ابعاد و زمینه های ایجاد مشکلات هستیم و قطعا در فضایی آرام و قانونی پرونده روند طبیعی خود را به سرعت و دقت طی خواهد کرد.

دادستان عمومی و انقلاب اراک تاکید کرد: هدف دستگاه قضایی و همه مسئولان و افرادی که پیگیر حل مشکل هستند این است که با رفع مشکلات و دغدغه های کارگران و عوامل زحمتکش این کارخانه، همه آنها را نسبت به آینده و روند رو به حرکت این مجموعه امیدوارتر کنیم و این کارخانه با رفع مشکلات و با تلاش کارگران آن بتواند بدون وقفه به تعهدات پیش روی خود نیز عمل کند و کارگران شریف نیز با کمترین نگرانی به کار خود ادامه دهند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه