سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

تبدیل قرار بازداشت «حمید بقایی» به قرار وثیقه

«حمید بقایی» با تبدیل قرار بازداشت به قرار وثیقه، پس از تودیع وثیقه آزاد می‌شود.

بقایی

به گزارش خبرگزاری موج، 18 تیر ماه سال جاری حمید بقایی به دستور بازپرس و با همراهی ماموران اعزامی از سوی دستگاه قضایی، از مقابل منزل بازداشت و به دادسرا برده شد.

 بازپرس قرار کفالت قبلی را به قرار وثیقه ۵۰ میلیارد تومانی تغییر داده بود و به علت عدم تودیع وثیقه، بازپرس بار دیگر حکم به بازداشت وی داد.

حمید بقایی قرار است امروز - 4 مردادماه - بعد از سه روز بستری در بیمارستان پس از تودیع قرار وثیقه آزاد شود.

22 تیرماه روابط عمومی دادستانی تهران در مورد بازداشت حمید بقایی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده بود:

نظر به انتشار اطلاعات نادرست از سوی برخی افراد که از حامیان ایشان به شمار می‌­روند، با انگیزه­‌های نامعلوم در خصوص بازداشت متهم حمید بقایی، جهت تنویر افکار عمومی به اطلاع می­‌رساند.

مشارالیه با عناوین اتهامات مالی توسط بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب تهران احضار، پس از ابلاغ قانونی و استنکاف از حضور در دادسرا، طبق مقررات قانونی جلب و توسط ضابطین قوه قضاییه به شعبه بازپرسی معرفی می‌­شود.

 پس از حضور متهم در شعبه بازپرسی و تفهیم و اخذ دفاعیات از وی و بررسی محتویات پرونده، مشارالیه پس از صدور قرار تامین قانونی توسط بازپرس پرونده به لحاظ عجز از تودیع وثیقه به زندان معرفی شده است.

علی‌هذا اقدامات صورت گرفته بر اساس موازین قانونی و با رعایت حقوق متهم بوده و هر گونه اظهار نظر غیر کارشناسانه و بدون اطلاع از موضوع، تشویش اذهان عمومی محسوب و اقدام قانونی را در پی خواهد داشت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه