سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

نایب رئیس کمیسیون بهداشت:

پرداختی‌ها در طرح تحول سلامت باید کنترل شود

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: تعیین سقف پرداخت برای دفترچه‌های بیمه ها موجب کنترل هزینه های طرح تحول سلامت می شود.

محمد حسین قربانی

به گزارش خبرگزاری موج، محمد حسین قربانی درباره برنامه جدید بیمه سلامت و تعیین سقف پرداخت برای دفترچه‌های بیمه و بیمارستان‌ها اظهار داشت: در طرح تحول سلامت شاهد رضایتمندی مردم از اجرای آن بودیم اما آنچه همچنان باعث نگرانی است بحث منابع مالی طرح تحول است.

وی ادامه داد: اگرچه مجلس در تامین منابع مالی طرح تحول سلامت کمک زیادی به وزارت بهداشت کرد اما به دلیل هزینه‌های بالای این طرح، ادامه این روند مشکل آفرین خواهد بود.

قربانی درباره اقدام وزارت بهداشت جهت کنترل هزینه‌های طرح تحول سلامت، تصریح کرد: دولت برای بهبود اوضاع، ناچار به کاهش هزینه‌های اضافی در حوزه سلامت شده است که بدون شک تعیین سقف پرداخت برای دفترچه‌های بیمه و بیمارستان‌ها از جمله این اقدامات است.

وی یادآور شد: اجرای آزمون وُسع برای مشارکت بیمه‌شدگان سلامت در خرید خدمت نیز اقدام دیگری در کاهش هزینه های سلامت است تا دهک های پایین بتوانند از خدمات بهداشتی و درمانی نیز بهره مند شوند.

قربانی تاکید کرد: با انجام دادن آزمون وُسع بیمه‌شدگان جدید بیمه سلامت در صورت تمکن مالی در خرید خدمت خود مشارکت می‌کنند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: تعیین سقف پرداخت برای دفترچه‌های بیمه و بیمارستان‌ها با هدف کاهش هزینه های درمان باعث ارائه خدمت بهتر به بیماران می شود و می تواند به تامین منابع مالی وزارت بهداشت کمک کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه