سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

انتخاب استاد راهنمای مشترک از مراکز بین المللی در دانشگاه خوارزمی

معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی یکی از برنامه های دانشگاه برای بین المللی شدن را، انتخاب استاد راهنمای مشترک برای پایان نامه ها و رساله های دانشجویان از مراکز معتبر بین المللی عنوان کرد.

دانشگاه خوارزمی

به گزارش خبرگزاری موج، جعفر کیوانی گفت: با توجه به قرار گرفتن دانشگاه خوارزمی در فهرست ۱۶ دانشگاه برتر کشور، به منظور ارتقا به سطح بین المللی و قرارگرفتن در بین ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان، باید شاخص های آموزشی و پژوهشی دانشگاه حفظ و ارتقا داده شود.

وی در این راستا به شاخص‌های آموزشی مانند نسبت دانشجو به هیأت علمی، درصد دانشجویان دکتری به کل دانشجویان، تعداد دانشجویان خارجی، تعداد استادان مدعو از خارج، دوره های مشترک با مراکز علمی خارج از کشور و جوایز معتبر بین المللی کسب شده توسط دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه اشاره کرد .

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی، مهمترین اقدام در این فرایند را توسعه‌ همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه عنوان کرد و افزود: معاونت آموزشی با همکاری مدیریت روابط بین المللی دانشگاه برنامه هایی برای این امر در دست اجرا دارد.

وی با اشاره به راهکارهای توسعه‌ همکاری‌های علمی دانشگاه با مراکز بین المللی گفت: راه اندازی دوره‌های مشترک با مرکز علمی خارجی در سطوح کارشناسی ارشد و دکتری، جذب هیات علمی از میان دانش آموختگان دانشگاه‌های معتبر بین المللی، انتخاب استاد راهنمای مشترک برای پایان نامه ها و رساله های دانشجویان از مراکز معتبر علمی بین المللی و انتخاب شدن اعضای هیات علمی دانشگاه به عنوان استاد راهنمای دانشجویان مراکز خارجی برخی از راهکارهای دانشگاه خوارزمی برای توسعه همکاری های علمی با مراکز بین المللی است.  

کیوانی خاطرنشان کرد: همکاری اعضای هیات علمی در اجرای طرح‌های پژوهشی بین المللی، همکاری اعضای هیات علمی در تدوین کتاب‌های نشرشده ازسوی ناشران معتبر بین المللی، همکاری اعضای هیات علمی با مجلات معتبر بین المللی به عنوان عضو هیات تحریریه و داور، تدریس موقت اعضای هیات علمی در دانشگاه‌های معتبر بین المللی، جذب و پذیرش دانشجوی خارجی و  راهنمایی و کمک به دانشجویان به منظور شرکت در مسابقات بین المللی و کسب رتبه در آنها، از دیگر  راهکارهای دانشگاه خوارزمی برای توسعه همکاری های علمی با مراکز بین المللی است. 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه