سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

رئیس اداره تشخیص جرایم سایبری پلیس فتا هشدار داد؛

کلاهبرداری تحت عنوان حمایت از نامزدهای انتخاباتی

رئیس اداره تشخیص جرایم سایبری پلیس فتای ناجا، در خصوص کلاهبرداری برخی افراد سودجو تحت عنوان حمایت از نامزدهای انتخاباتی با راه اندازی سایت ها و کانال های شبکه های اجتماعی هشدار داد.

پلیس فتا

به گزارش خبرگزاری موج، سرگرد حمید کیانی گفت: با توسعه شبکه‌های اجتماعی و راه‌اندازی گروه‌های حمایتی در زمان انتخابات شاهد ایجاد صفحاتی به نام برخی از کاندیدها و افراد معروف و شناخته شده در فضای مجازی هستیم که بعضا این صفحات متعلق به این افراد نیست و فقط به نام آنها درست شده و فعالیت می‌کنند. فعالیت‌هایی که از سوی این افراد دنبال می‌شود، گاهاً فعالیت‌های سودجویانه و در برخی موارد با انگیزه‌های مالی و با درخواست کمک از کاربران و بدون اطلاع این افراد مطرح خواهد شد.     

وی ادامه داد: برخی از مجرمان سایبری با سوءاستفاده از این موضوع و ایجاد صفحات جعلی به نام برخی از نامزدهای انتخاباتی و مقامات دولتی به دنبال عملی کردن اهداف مجرمانه خود هستند؛ اهدافی که با جعل هویت افراد معروف و مطرح اجتماعی امکان پذیر است.

کیانی افزود: کاربران و هموطنان عزیز باید مراقب فعالیت این افراد باشند و در عضویت یا فعالیت و تبلیغات پیرامون صفحات جعلی نامزدها و مقامات دولتی و حکومتی و چهره‌های معروف مورد علاقه خود و کمپین‌های انتخاباتی بیشترین مراقبت را داشته باشند تا در دام مجرمان سایبری گرفتار نشوند.

وی با اشاره به جعلی بودن برخی از این صفحات گفت: افرادی که در فضای مجازی به نام اشخاص حقیقی یا حقوقی مثل نامزدهای انتخاباتی و نمایندگان مجلس و غیره، بدون اطلاع آنها و اخذ مجوزهای مربوطه، سایت یا کانال درست می‌کنند با طرح شکایت فردی که صفحه به وی منتسب شده مورد پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

رئیس اداره تشخیص جرایم سایبری پلیس فتای ناجا در ادامه به برخی از کلاهبرداری های متصور اشاره کرد و گفت: انگیزه اصلی این افراد تخریب چهره‌های معروف بوده و سعی داند با انتشار مطالب کذب فضای انتخاباتی را بر علیه کاندیدای مورد نظر متشنج کنند.

کیانی، کسب منافع مالی را یکی دیگر از اهداف افراد سودجو برشمرد و در توصیه به کاربران فضای مجازی گفت: هموطنان عزیز از واریز وجه نقد به تقاضای سایت‌های جعلی فوق در فضای مجازی تحت هر عنوانی خودداری نموده و هرگز عکس و مطالب شخصی و محرمانه خود را برای این صفحات ارسال کنند.

وی بهترین راه اطلاع رسانی و کسب اطلاعات در مورد نامزدهای انتخاباتی را رسانه‌های معتبر دانست و گفت: رسانه‌ها در این میان می‌توانند نقش بسیار موثری در اطلاع رسانی نامزدهای انتخاباتی و صفحات اصلی آنها در فضای مجازی و شبکه‌ های اجتماعی داشته باشند.

کیانی در توصیه به ستادهای انتخاباتی گفت: ستادهای انتخاباتی در صورت نیاز به ایجاد کانال‌ها و گروه‌های تبلیغاتی برای کاندیدای مورد نظر، لازم است بعد از اخذ مجوزهای لازم از مبادی ذی‌صلاح، در زمان تعیین شده اقدام به تبلیغ کنند.

وی در پایان گفت: هموطنان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir بخش آموزش مراجعه نمایند. همچنین در صورت مواجهه با موارد مشکوک می‌توانند آن را از طریق  لینک  مرکز فوریت‌های سایبری، گزینه ثبت گزارش مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه