در کمیسیون قضایی و حقوقی انجام می‌شود

تعیین وزن مواد مخدر برای مجازات اعدام فروشندگان

یک عضو هیأت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت که این کمیسیون در هفته جاری در مورد تعیین وزن مواد مخدر برای مجازات اعدام تولیدکننده، واردکننده، توزیع کننده و فروشنده این مواد تصمیم‌گیری خواهد کرد.

SzdvAAVldpKs

به گزارش خبرگزاری موج جلیل رحیمی جهان‌آبادی، اظهار کرد: بند (ت) طرح اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در جلسه روز دوشنبه هفته جاری کمیسیون با حضور نیروی انتظامی، نمایندگان عضو کمیسیون و مرکز پژوهش‌ها مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد تا پس از استماع پیشنهادات مختلف دستگاه‌ها تعیین تکلیف شود.

وی افزود: در این بند درباره تعیین وزن مواد مخدر برای مجازات اعدام تولیدکننده، واردکننده، توزیع کننده و فروشنده این مواد تعیین تکلیف خواهد شد.

این نماینده مجلس یادآور شد: پس از تصویب این بند طرح اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر نهایی خواهد شد و به صحن علنی مجلس ارجاع می‌شود تا با رأی نمایندگان به قانون تبدیل شود.

اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس پیش از این در طرح اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر مجازات اعدام حاملین مواد مخدر را از قانون حذف کرده بودند.

تصمیمات و مصوبات کمیسیون حقوقی - قضایی برای تصویب نهایی باید در صحن مجلس بررسی و به رأی تمامی نمایندگان مجلس گذاشته شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه