سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

جانشین رئیس پلیس پیشگیری ناجا:

حفظ نظام جامعه در گرو حفظ امنیت است

جانشین رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه حفظ نظام جامعه در گرو حفظ امنیت است، گفت:‌ کار کردن برای مردم، خستگی در پی ندارد.

np27ABw8rGcZ

به گزارش خبرگزاری موج، سردار مهدی معصوم بیگی، جانشین رئیس پلیس پیشگیری ناجا در قرارگاه فرعی نوروزی استان گیلان ماموریت‌های نیروی انتظامی را سخت، پیچیده و دشوار دانست و اظهار کرد:‌ انسان قبل از شکست دادن دشمن، باید نفس خودش را شکست دهد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه اگر پلیس در بهترین وضعیت نباشد، امنیت در جامعه به خطر خواهد افتاد، افزود: نیروی انتظامی باید در هر لحظه‌ای آماده انجام ماموریت‌های دشوار باشد.

وی مجاهدت در راه خدا را مقدمه شهادت دانست و گفت: ماموران انتظامی در نظر مقام معظم رهبری، مجاهد فی سبیل الله هستند.

جانشین رئیس پلیس پیشگیری ناجا با تاکید بر اینکه پلیس از جانش می‌گذرد تا مردم در آرامش و آسایش باشند، بیان کرد: چشم بیداری که در راه خدا نگهبانی می‌دهد، از بالاترین ثواب برخوردار می‌شود.

سردار معصوم‌بیگی طرح گیلان مطهر را تلاشی قابل ستایش در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و اضافه کرد: دغدغه‌های دینی و ارزشی در اجرای این طرح، باید در سایر استان‌ها نیز دنبال شود.

این مقام انتظامی، حفظ نظام جامعه را در گرو حفظ امنیت دانست و تصریح کرد: کار کردن برای مردم، خستگی در پی ندارد.

وی با بیان اینکه ماموریت‌های پلیس باید صبورانه و عاشقانه دنبال شوند، گفت: صبر در انجام ماموریت یکی از الزامات جدی ماموریت‌های نیروی انتظامی است.

این مقام ارشد انتظامی، برقراری نظم و انضباط در پهنه کشور، پیشگیری از جرم و تسهیل در آمد و شد با محوریت کاهش تصادفات و کشته‌های ناشی از تصادفات را سه هدف محوری طرح نوروزی معرفی کرد .

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه