سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

وزیر بهداشت:

خراسان‌جنوبی نیازمند خدمات ویژه در حوزه بهداشت و درمان است

وزیر بهداشت اظهار کرد: باید خدمات ویژه‌تری در بخش بهداشت و درمان برای استان‌های محروم از جمله خراسان‌جنوبی دیده شود.

RtmKN9W6jhbo

به گزارش خبرگزاری موج، دکتر سیدحسن هاشمی، در مراسم افتتاح بیمارستان رازی از سفر رئیس جمهور به خراسان‌جنوبی در اوایل سال ‌آینده خبر داد و گفت: این سفر که قرار بود اواخر امسال انجام شود به دلیل تراکم سفرهای خارجی رئیس جمهور، به اوایل سال ‌آینده موکول شد .

وی با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد مردم این استان پرونده الکترونیک سلامت دارند، افزود: در حال‌حاضر در استان، درمان سکته‌های حاد مغزی انجام می‌شود که کاری بی‌نظیر در کشور است. در خراسان‌جنوبی در راه‌اندازی رشته‌های تخصصی دانشگاه علوم پزشکی و در راستای بین‌الملل سازی این دانشگاه کارهای خوبی انجام شده است‌ .

هاشمی با بیان اینکه باید خدمات ویژه‌تری برای استان محروم خراسان‌جنوبی دیده شود، گفت: شهرستان نهبندان نیاز به توجه بیشتر در بخش بهداشت و درمان دارد.

وی، از راه‌اندازی دانشکده پرستاری و خوابگاه 300 نفره در استان خبرداد و گفت: 50 درصد خدمات انجام شده در طی سال‌های گذشته، در طول دو سال طرح تحول سلامت در این استان انجام شده است .

وزیر بهداشت با بیان اینکه هزینه باید ابتدا خرج پیشگیری شود بعد به درمان بپردازیم، خاطر نشان کرد: مراکز و پایگاه‌های پزشکی خراسان‌جنوبی نیز تا شهریور 96 تکمیل خواهد شد .

وزیر بهداشت با بیان اینکه 48 دستگاه آمبولانس در استان توزیع شده است، یادآورشد: طی دو سال اخیر بیمارستان‌های 32 تخت خوابی سرایان، حاجی آباد، درمیان و سربیشه که در دولت قبل عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شده بود، به بهره‌برداری رسید.

وزیر بهداشت، در مراسم افتتاح بیمارستان رازی بیرجند این مرکز را جزء بزرگترین بیمارستان‌های کشور عنوان کرد.

هاشمی در حاشیه افتتاح بیمارستان رازی بیرجند، اظهارکرد: این بیمارستان یکی از بزرگ‌ترین بیمارستان‌های کشور است.

وی افزود: آنچه در نگاه مردم نمود پیدا می‌کند دانش و مهارت کادر پزشکی است. دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از دانشگاه‌های خوب و قدیمی است که کادر مجرب و باسابقه‌ای دارد.

هاشمی افزود: اتاق عمل به عنوان قلب بیمارستان محسوب می‌شود و این اتاق در بیمارستان رازی بسیار مجهز است. احداث این نوع بیمارستان در این استان با توجه به امکانات قابل تصور نبود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه