استاندار قزوین تأکید کرد: ضرورت برخورد کارشناسی و منطقی با سهام عدالت

استاندار قزوین گفت: تا پایان هفته مجموع سیاست‌های دولت در خصوص شفاف‌سازی و آینده سهام عدالت اعلام می‌شود.

sp1vvb5wb5ke

به گزارش خبرگزاری موج، فریدون همتی در جلسه ساماندهی طرح توزیع سهام عدالت اظهار کرد: در این طرح سهام عدالت باهدف کاهش فقر در اختیار مردم و دهک‌های پایین جامعه قرار گرفت تا توزیع ثروت به‌طور متوازن‌تری انجام شود.

وی ادامه داد: تعیین تکلیف و محاسبه سود و بدهی به‌زودی از طریق سامانه که رونمایی می‌شود، اعلام و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همتی تصریح کرد: به‌زودی توسط دولت سازوکاری ایجاد خواهد شد تا بتوان در آینده‌ای نزدیک سهام عدالت را خریدوفروش کرد.

استاندار با اشاره به عملکرد کارشناسی و منطقی اشاره کرد و افزود: تعاونی‌های این حوزه زنده و فعال و با شور به فعالیت خود ادامه دهند و دولت هم حمایت‌های لازم را خواهد داشت.

وی با اعلام اینکه تا پایان هفته مجموع سیاست‌های دولت در خصوص شفاف‌سازی و آینده سهام عدالت اعلام می‌شود، خاطرنشان کرد: اقدامات دولت درزمینهٔ سهام عدالت شفاف‌سازی صورتحساب‌های سهام عدالت خواهد بود.

در این جلسه مصوب شد معوقات بدهی تعاونی‌های سهام عدالت در سال‌های ۹۲ و ۹۳ پرداخت شود و بقیه معوقات در دست پیگیری است.

سید محمدعلی قاسمی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در جلسه ساماندهی سهام عدالت اعلام کرد: تعداد مشمولان نهایی سهام عدالت در کشور ۴۹ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۱۹۳ نفر است که از این تعداد ۷۶۵ هزار و ۵۶۹ نفر از استان قزوین تحت پوشش این طرح هستند.

وی افزود: سود سهام عدالت برای مشمولانی که معوقات خود را تا پایان سال واریز کنند، اواخر سال ۹۶ پرداخت می‌شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه