سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

آسمان تهران تا چند روز آینده صاف است

آسمان تهران در چند روز آینده صاف خواهد بود، همچنین از روز شنبه، در شهرهای صنعتی و پرجمعیت آلایند‌ه‌های جوی افزایش می‌یابد.

عکس هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، براساس تحلیل آخرین داده‌های هواشناسی و نقشه‌های پیش‌یابی، سامانه بارشی جدید، امروز از جنوب غرب کشور وارد شد که موجب بارش باران و رعدوبرق و رگبار ‌در استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، یزد، هرمزگان، جنوب و شرق لرستان، جنوب اصفهان و برخی نقاط سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی ‌شده است.

امروز پنج‌شنبه در مناطق کوهستانی شرق لرستان، جنوب غرب اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس، زردکوه، کوهرنگ، اشتران‌کوه، ارتفاعات کرمان و یزد بارش برف داریم.

روز جمعه فعالیت این سامانه تضعیف می‌شود و تنها شاهد نزول بارش‌های پراکنده در استان‌های فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد و برخی نقاط سیستان و بلوچستان، هرمزگان و خراسان جنوبی خواهیم بود.

روز شنبه افزایش ابر و وزش باد در جنوب و جنوب شرق کشور رخ خواهد داد و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت انتظار افزایش آلایند‌ه‌های جوی را داریم.

آسمان تهران فردا صاف، گاهی با وزش باد و روز شنبه نیز صاف پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در تهران به ترتیب ۱۳ و ۳ درجه خواهد بود.

روز آینده ارومیه، همدان و تبریز با کمینه دمای ۷ درجه زیر صفر و زنجان با کمینه دمای ۸ درجه زیر صفر سردترین مراکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۴ درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی تا روز ۲۸ بهمن‌ماه ۱۱۲.۴ میلی‌متر ثبت شد، بارش در سال گذشته در این بازه زمانی ۱۳۹.۴ میلی‌متر بود بنابراین بارش‌های سال جاری ۸۰.۶ درصد بارش سال گذشته است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه