سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

تجاوز به چپ ٣ کشته به جای گذاشت

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: در ۲۴ ساعت گذشته سه حادثه مهم در جاده های کشور رقم خوردند.

7d81f8wNnJgl

سرهنگ نادر رحمانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج درمورد تصادف اول اظهار داشت: ساعت ١٨:١۵ سه شنبه یک دستگاه پژو۴٠۵ و تندر ٩٠ در محور آزادراه بستان آباد کیلومتر ٢۵) استان آذربایجان شرقی) با هم برخورد کردند که خوشبختانه کشته ای به جای نگذاشته، اما منجر به مجروح شدن ۵ نفر شده است. مقصر راننده پژو ۴٠۵ به علت تغییر مسیر ناگهانی بوده است. وی افزود: دومین تصادف ساعت ١٢ شب سه شنبه در استان قم( محور سلفچگان-ساوه کیلومتر ٢٠) اتفاق افتاده است و متاسفانه در نتیجه آن، ٣ نفر کشته شده اند.

برخورد بین سه وسیله( یک پراید و دو کامیون بنز) اتفاق افتاده که مقصر آن راننده پراید به علت تجاوز به چپ بوده است. رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در مورد حادثه جاده چالوس به خبرنگار موج گفت: سومین حادثه یک نفر کشته به جای گذاشت. در این حادثه سنگ از سقف تونل شماره ۵ کندوان روی یک دستگاه سواری پژوپارس سقوط کرد که متاسفانه منجر به فوت راننده شد و نفر دیگر مصدوم شد که به مراکزدرمانی انتقال یافت .

وی افزود: با تلاش ماموران پلیس راه و راهداران این مسیر بلافاصله بازگشایی شد و تردد در آن انجام می شود اما از  ترافیک سنگینی برخوردار است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه