اوباما و محمد بن سلمان درباره ایران گفتگوکردند

کاخ سفید اعلام کرد: رئیس‌جمهور آمریکا و پسر پادشاه عربستان در دیدار با یکدیگر درباره ایران، یمن و سوریه گفت‌وگو کرده‌اند.

aTbbbF1a6PxY

به گزارش خبرگزاری موج، کاخ سفید روز جمعه با انتشار بیانیه‌ای در خصوص باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا و محمد بن سلمان پسر پادشاه عربستان در دیدار خود در واشنگتن درباره مسائل منطقه و هم‌چنین ایران گفت‌وگو و رایزنی کرده‌اند.

دو طرف در این دیدار با تکیه بر ادعاهای بی‌اساس آمریکا و برخی کشورهای عرب منطقه علیه ایران کشورمان را به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده در خاورمیانه متهم و بر لزوم گسترش راه‌های مقابله با تنش‌ها و برقراری آرامش در منطقه تأکید کردند.

بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی کاخ سفید، مساله سوریه و جنگ یمن از دیگر موضوعات مورد بحثدر این دیدار بوده است. این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا در خاورمیانه و حمایت فکری و مالی آل سعود از ایدئولوژی‌های مبتنی بر افراطی‌گری و فرقه‌گرایی به ایجاد و گسترش گروه‌های تروریستی در منطقه شده است که در نهایت جنگ، ناآرامی و بی‌ثباتی را در این منطقه و حتی جهان در پی داشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه