سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

بسیج مردمی به تمامی عراقی‌ها تعلق دارد

وزیر خارجه عراق با بیان این‌که بسیج مردمی به تمامی عراقی‌ها تعلق دارد، تأکید کرد که نیروهای این تشکیلات در عملیات آزادسازی موصل مشارکت می‌کنند.

1TliFOAB71ic

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از السومریه‌نیوز، «ابراهیم الجعفری» وزیر خارجه عراق در سخنانی در واشنگتن، تصریح کرد که عملیات پاکسازی شهرهای عراق از تروریسم، یک عملیات کاملا عراقی است و ما در وهله نخست بر نیروهای خود، طرح‌ها و برنامه‌ریزی‌های خودمان تکیه می‌کنیم و پس از آن با طرف‌های دیگر چه مستشاران و چه کسانی که از ما پشتیبانی هوایی کردند، هماهنگ می‌شویم.

الجعفری یادآوری کرد: عملیات فلوجه به دست خود عراقی‌ها و با عقل آن‌ها صورت گرفت. ما از کمک کشورهای دیگر بی‌نیاز نخواهیم شد؛ چرا که آن‌ها امکانات دارند خصوصا این‌که این جنگ، سنتی نیست. ما از امکانات و توانایی این کشورها از جمله آمریکا استفاده می‌کنیم اما این نیروهای مسلح عراق بودند که با تصمیم خود پیروز شدند.

وزیر خارجه عراق درخصوص تفنگداران دریایی آمریکایی گفت: «هیچ چیزی وجود ندارد که بتوان آن را بر عراقی‌ها تحمیل کرد. ما این توافق را پس از نشست جده و بعد پاریس در نشست سال ۲۰۱۴ در نیویورک امضا کردیم و طرف‌های ائتلاف ضد داعش به آن پایبند هستند.»

وی در خصوص نقش نیروهای بسیج مردمی(الحشد الشعبی) در موصل گفت: «نیروهای بسیج مردمی بخشی از مردم عراق هستند و به یک منطقه یا به موصل یا به اربیل تعلق ندارند بلکه متعلق به همه عراقی‌‌ها هستند. موصل دومین شهر بزرگ عراق بعد از بغداد است که از سوی داعش اشغال شده است ولی این وظیفه ماست ما تمامی امکاناتمان را برای آزادی آن بسیج کنیم.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه