سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

عفو بین الملل آزادی فوری «بلال کاید» را خواستار شد

سازمان عفو بین الملل با انتشار بیانیه ای درخواست کرد که اسیر فلسطینی اعتصاب کننده غذا به صورت فوری توسط رژیم صهیونیستی آزاد گردد.

به گزارش خبرگزاری موج، سازمان عفو بین الملل آزادی فوری اسیر فلسطینی اعتصاب کننده غذا را از مقامات رژیم صهیونیستی خواستار شد.

بر اساس این گزارش سازمان عفو بین الملل از مقامات رژیم صهیونیستی درخواست کرد که «بلال کاید» اسیر فلسطینی که نزدیک به ۳ ماه است در اعتراض به بازداشت اداری خود دست به اعتصاب غذا زده است را آزاد کند.

این سازمان همچنین درخواست کرده است که یا این اسیر فلسطینی را سریعا آزاد کنند و یا اینکه در دادگاهی عادلانه بر اساس شاخصه های قانون بین المللی محاکمه کنند. زیرا توجیهی برای این بازداشت های اداری وجود ندارد و باید این بازداشت پایان یابد.

عفو بین الملل تصریح کرده است: بلال کاید پس از گذراندن مدت محکومیت خود که ۱۴ سال و ۶ ماه است، به صورت اداری بازداشت شده است. وی که در بیمارستانی در اسرائیل بستری است، درخواست تجدیدنظر کرده است و قرار است روز ۲۲ آگوست جلسه بررسی مجدد پرونده وی برگزار شود.

در همین راستا کمیته امور اسرا نیز از اعتصاب غذای ۸۰ اسیر فلسطینی دیگر برای اعلام همبستگی با بلال کاید خبر داد.

گفتنی است رژیم اسرائیل از قانون قدیمی انگلیس در این خصوص استفاده کرده است؛ بر اساس این قانون مقامات صهیونیست می توانند فلسطینی ها را بدون محاکمه کردن برای مدت زمانی ۳ تا ۶ ماهه د

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه