سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

معابر موقت مرزی قاسم رش و اشکان به زودی بازگشایی خواهند شد

فرماندار سردشت در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه ها از بازگشایی مجدد معابر موقت مرزی قاسم رش و اشکان در آینده ای نزدیک خبر داد.

مرزبانی

به گزارش خبرگزاری موج استان آذربایجان غربی، دکتر حسنی در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه ها گفت: یکسری موانع در معابر موقت مرزی سردشت وجود داشت که پس از هماهنگی به عمل آمده و رایزنی های صورت گرفته با مراجع ذیربط موانع موجود رفع و بزودی شاهد بازگشایی معابر موقت مرزی قاسم رش و اشکان و از سر گیری مجدد فعالیت آنها خواهیم بود.

وی با اشاره به تاثیر سوء مسدود شدن معابر بر معیشت مرزنشینان افزود: اکثریت مرزنشینان مستقیم یا غیر مستقیم از درآمدهای مرزی امرار معاش می کنند و مسلماً مسدود شدن این معابر تاثیر سوئی بر وضعیت اقتصادی و معیشتی آنها دارد.

فرماندار سردشت اضافه کرد: در شهرستان مرزی و محروم سردشت امکان اشتغال افراد در مشاغل دیگر محدود بوده و اگر مرز ها بسته شوند افراد زیادی بیکار و با مشکل جدی در تامین معیشت مواجه خواهند شد.گفتنی است معابر موقت مرزی قاسم رش و اشکان از حدود دو ماه پیش مسدود و افراد زیادی از جمله ۴ هزار کوله بر که به صورت مستقیم از طریق این مرز امرار معاش می کردند، بیکار شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر