سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

شهردار ارومیه:

تبدیل ارومیه به رتبه اول صادرات انگور در کشور

شهردار ارومیه گفت: انگور ارومیه در تولید در رتبه چهارم کشور قرار دارد اما امروز رتبه نخست صادرات کشور ایران از بابت انگور و مشتقات آن برای ارومیه است.

انگور

محمد حضرت پور در گفت و گو با خبرگزاری موج، با اشاره به اینکه در گذشته، صادرات انگور در شهر ارومیه ۵ هزار تن بوده که امروز به ۴۰ هزار تن در طول پنج سال گذشته رسیده است اظهار داشت: در این رابطه سالانه ۲۸۶ هزار تن انگور در ۴۵ نوع تولید می شود، هر چند که امسال هزار تن از تولیدات انگور به سبب سرمازدگی کاهش یافته اما این مسئله به عنوان یک فرصت قلمداد می شود چون تاجران از باکو برای خریداری انگور و فروش آن به کشور روسیه، به ارومیه آمده اند.

شهردار ارومیه گفت: با وجود اینکه انگور ارومیه در تولید در رتبه چهارم کشور قرار دارد اما امروز رتبه نخست صادرات کشور ایران از بابت انگور و مشتقات آن برای ارومیه است.

وی در پایان  با اشاره به دلایل تاخیر در افتتاح شهربازی ارومیه تصریح کرد: در این رابطه متاسفانه درآمد شهرداری ارومیه از اردیبهشت ۹۳ تاکنون به یک دهم کاهش یافته تا جایی که در سه ماهه گذشته، حقوق کارگران شهرداری پرداخت نشده چون اقتصاد کشور در بخش مسکن در رکود بوده و تمامی درآمد شهرداری از قبال پروانه، تراکم فروشی و فروش زمین است.

شهردار ارومیه تاکید کرد: اگر امروز منابع کافی دست شهرداری بود پروژه تقاطع غیرهمسطح آذربایجان با تاخیر روبرو نمی شود و در عرض شش ماه به بهره برداری می رسید.

حضرت پور افزود: آمار صدور پروانه در سال ۹۲ که ۴۰ هزار و ۸۰۰ بود هم اکنون به هزار و ۶۰۰ پروانه رسیده است.

شهردار ارومیه در پایان اظهار امیدواری کرد با مشارکت مردمی در پرداخت عوارض و مطالبات شهرداری و همکاری با شهرداری در جنبه های مختلف  بتوانیم به افق ۱۴۰۴ شهر ارومیه دست یابیم.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر