سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

تاکید فرماندار ارومیه بر نوآوری در سیستم آموزش و پرورش

پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان ارومیه، با حضور فرماندار ارومیه و مدیران آموزش و پرورش نواحی یک و دو و اعضای شورای آموزش و پرورش این شهرستان در سالن کنفرانس آموزش و پرورش ناحیه ۲ ارومیه برگزار شد.

ej0GFZypZL1Q

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج از ارومیه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو ارومیه در این جلسه، با اشاره به موفقیت دانش آموزان استان در کنکور، اظهار داشت: دانش آموزان مستعدی داریم که اگر از حمایت های کافی برخوردار شوند می توانند به موفقیت های بیشتری در کنکور دست یافته و موجب سرافرازی نظام شوند.

محمد مجرد با اشاره به اینکه برای پیشبرد بهتر اهداف آموزش و پرورش نیاز به تفکر مدیریتی است، گفت: کلید مسائل آموزش و پرورش، مدیران مدارس هستند و اگر مدیران توانمندی در مدارس داشته باشیم موفقیت این نهاد با روندی صعودی مواجه خواهد بود.

فرماندار ارومیه نیز در این جلسه با اشاره به اینکه بروز آسیب های اجتماعی با توجه به دوران سنی دانش آموزان از مهمترین موضوعات قابل رسیدگی می باشد، خاطرنشان کرد: پس از خانواده ها، سیستم آموزش و پرورش در موضوع پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی جوانان و نوجوانان نقش بسزایی دارد.

عباس حسن خانی با بیان اینکه باید تلاش کنیم در سال تحصیلی جدید نوآوری های نوین آموزشی و تربیتی را در سیستم آموزش و پرورش بکار گیریم، تصریح کرد: همکاری بیش از پیش دستگاه های اداری شهرستان ارومیه با آموزش و پرورش ضروری است.

کیفیت بخشی و عدالت آموزشی در مدارس، ارتقاء زیرساخت های شبکه ادارات آموزش و پرورش جهت بالا بردن پهنای باند و اتصال تعدادی از مدارس فاقد اینترنت، کمبود و نامناسب بودن فضاهای آموزشی و کمبود سرانه مدارس و نحوه همکاری و تعامل سازمان ها و ارگان های ذیربط در پروژه مهر و طرح شاداب سازی محیط مدارس از جمله دستورات این جلسه بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر