ضرب‌شست دستگاه قضا به متخلفان ارزی و خودرویی در آذربایجان‌شرقی با جریمه ۹۰۰ میلیارد ریالی 

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی از صدور احکام سنگین برای دو پرونده کلان اقتصادی در استان خبر داد و گفت: یک تاجر تبریزی به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی و یک متخلف در جلفا به اتهام قاچاق خودرو، در مجموع به پرداخت بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.

دلار
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، صمد حضرتی روز شنبه اظهار کرد: در پرونده نخست، یک تاجر تبریزی که ۱۷۹ هزار یورو تعهد ارزی ایفا نشده داشت، از سوی شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی تبریز محکوم شد.

وی افزود: این متهم علاوه بر مکلف شدن به بازگرداندن عین ارز (معادل ۷۲ میلیارد و ۴۸۹ میلیون ریال)، به پرداخت ۱۴۴ میلیارد و ۹۷۹ میلیون ریال جزای نقدی (معادل دو برابر ارزش ریالی تخلف) و ممنوعیت یک‌ساله از فعالیت‌های تجاری محکوم شده است. این پرونده با شکایت بانک عامل در جریان افتاده بود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی در بخش دیگری از سخنان خود به پرونده قاچاق خودرو در شهرستان جلفا اشاره کرد و گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در گمرک جلفا، پرونده‌ای را مبنی بر عدم خروج یک دستگاه سواری «مرسدس بنز S۵۰۰» در موعد مقرر، به تعزیرات حکومتی ارجاع دادند.

حضرتی ادامه داد: شعبه بدوی تعزیرات حکومتی جلفا پس از بررسی مدارک و محرز شدن تخلف، متهم را بابت ارزش خودرو و جریمه مقرر، به پرداخت ۷۷۵ میلیارد و ۵۲۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد که این مبلغ معادل چهار برابر ارزش کالای از دست رفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه