عزاداری بیش از هفت هزار و ۵۰۰ هیات حسینی آذربایجان شرقی در محرم امسال
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: محرم امسال بیش از هفت هزار و ۵۰۰ هیئات حسینی و دسته جات به اقامه عزای سید و سالار شهیدان خواهند پرداخت که از این تعداد ۶ هزار هیئت حسینی به طور مستمر و در طول سال برنامه و مراسم هفتگی دارند.
، حجت الاسلام سید حسن اصل نژادی روز سه شنبه با اشاره به فرا رسیدن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان اظهار کرد: این ایام فرصت بسیار مغتنمی برای ترویج و تعمیق هر چه بیشتر آموزه های مکتب عاشورا همچون روحیه ظلم ستیزی و مقاومت و ایستادگی در برابر ظالمان است، آموزه هایی که نمود آنها را در یکصد روز حضور میدانی مردم در جنگ رمضان به وضوح لمس کردیم.
وی ادامه داد: محرم امسال دارای شرایط و حساسیت های ویژه ای است زیرا که جزو معدود ایام محرمی در تاریخ است که در آن ملت و کشوری همچون ایران اسلامی به تاسی از مکتب عاشورا و آموزه های سیدالشهدا (ع) با وجود همه فشارها و تهدیدها و تحریم ها، در مقابل دنیای کفر ایستاده اند و ملت ایران امروز پرچمدار واقعی مکتب عاشوراست.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به منحصر بفرد بودن مراسم و دسته جات عزاداری و هیئات آذربایجان شرقی به ویژه در تبریز اظهار کرد: تبریز از قطب های عزاداری ایام محرم کشور به لحاظ تعداد بالای هیئات و دسته جات حسینی است و علاوه بر این در طول سال نیز تعداد زیادی از هیئات مراسم و برنامه های هفتگی برگزار می کنند.
ارسال نظر