سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

آبگیری ۵۶ درصدی سدهای آذربایجان شرقی

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان آذربایجان شرقی با اشاره به افزایش ۵۵ درصدی بارش های سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته گفت: بیش از ۵۶ درصد ظرفیت ۱۱ سد بزرگ و ۱۲۰ سد کوچک استان آبگیری شده است.

سد آبی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، یوسف غفارزاده اظهار کرد: انتظار می رود تا پایان شهریور و با بارش های مناسب سرریز سدها هم اتفاق بیفتد.

وی از افزایش ۱۳۰ درصدی آب سد شهید کاظمی هم خبر داد و افزود : این سد آب شرب مسیرهای میاندوآب تا تبریز و خود تبریز را تأمین می کند که تا به امروز ۶۸۰ میلیون متر مکعب آب در آن ذخیره شده است.

وی بیان کرد: همچنین دیگر سدهای آذربایجان شرقی از جمله سد نهند، علویان و ستارخان هم ۴۰ درصد افزایش آب نسبت به سال گذشته داشته اند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی طرح های افتتاح شده در سال گذشته را هفت عنوان و خاطر نشان کرد : امسال هم ۱۳ طرح زیربنایی در بخش صنعت آب از جمله سد پیغام چای کلیبر ، سد گرمی چای میانه و پروژه های شبکه پایاب خداآفرین، جلفا ، هشترود و شبکه آیدوغموش به اتمام خواهد رسید.

وی ادامه داد: پروژه های آبیاری قطره ای و بارانی هم برای چهار شهرستان جهت استفاده در چهار هزار هکتار قابل استفاده خواهد بود ‌.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه