امام جمعه تبریز:
مردم صفوف خود را از اغتشاشگران جدا کردند
امام جمعه تبریز گفت: در اغتشاشات اخیر، اقشار مختلف مردم مانند بازاریان، کارمندان و حتی افرادی که به دولت و نظام انتقاد داشتند، صفوف خود را از اغتشاشگران جدا کردند.
، حجت الاسلام احمد مطهری اصل در خطبه های نماز جمعه این هفته تبریز با قدردانی از مردم ایران به ویژه مردم آذربایجان، افزود: مردم این خطه با سردادن شعار « آذربایجان جانباز خامنه ای دن آیریلماز» باز هم عشق فراوان خود را به رهبر معظم انقلاب نشان دادند.
وی همچنین با بیان اینکه مردم در این راهپیمایی نشان دادند که چه کسانی بی شرف و چه کسانی باشرف هستند، اظهار کرد: در برابر شهدای نهادهای امنیتی و اطلاعاتی، انتظامی، بسیج و فراجا باید سر تعظیم فرود آورد چراکه آنان با فدای جان خود از جمهوری اسلامی ایران دفاع کردند.
اغتشاشات اخیر به طور مسلم توطئه دشمنان خارجی بود/ هدف از اغتشاشات تجزیه ایران بود
خطیب نماز جمعه تبریز با تاکید بر اینکه اغتشاشات اخیر به طور مسلم توطئه دشمنان خارجی بود و در داخل برنامه ریزی نشده بود، گفت: آمریکا، اسرائیل و افراد ضد انقلاب در پشت این اغتشاشات قرار داشتند و کمترین هدف آن تجزیه ایران بود.
حجت الاسلام مطهری اصل، با بیان اینکه در این راستا دشمنان عمدتا در استان های مرزی سرمایه گذاری کرده بودند، ادامه داد: هدف بعدی دشمنان از این اغتشاشات، از بین بردن حکومت اسلامی بود.
وی یادآور شد: اغتشاشات در سایه تبیین و بصیرت افزایی به موقع رهبر معظم انقلاب و اطمینان خاطر دادن به مردم، حضور مردم در صحنه و بصیرت داشتن آنان و برخورد بسیار صحیح نیروهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی خنثی شد.
ارسال نظر