بازرسی از ۱۴۴ واحد عرضه اقلام شب یلدایی در آذربایجان‌شرقی

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی با اشاره به اجرای طرح نظارتی ویژه شب یلدا در استان، گفت: از آغاز این طرح تاکنون ۱۴۴ مورد بازرسی توسط گشت های مشترک بازرسی از بازار و صنوف عرضه کننده اقلام شب یلدایی در استان انجام شده است.

بازار شب یلدا / تره بار
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، صمد حضرتی  با بیان اینکه این طرح از ۱۵ آذر همزمان با سراسر کشور در این استان آغاز شده و تا سوم دی ماه نیز ادامه خواهد داشت، افزود: در بازرسی از بازار و صنوف مختلف مرتبط با شب یلدا، ۲۶ مورد تخلف توسط بازرسان کشف و برای اصناف متخلف پرونده تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه شعب تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی در تبریز و شهرستان ها بر تخلفات اصناف رسیدگی می کنند، اظهار کرد: بر این اساس تاکنون به ۱۱ پرونده رسیدگی شده و برای متخلفان پنج میلیارد و ۳۱۲ میلیون ریال جریمه صادر شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی گفت: در اجرای این طرح ۳۳ گشت مشترک بازرسی با همکاری نهادها و ارگان های ذیربط در سطح استان فعالیت می‌کنند و با مشارکت اتاق اصناف تبریز و اتحادیه‌های صنفی روزانه بر بازار عرضه اقلام شب یلدا نظارت خواهند کرد.

حضرتی، با تاکید بر اینکه مردم می‌توانند شکایات خود در خصوص گرانفروشی، عدم صدور فاکتور و عدم درج قیمت‌ها را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ به بازرسان اعلام کنند، ادامه داد: در اجرای این طرح عمده بارفروشی ها، فروشگاه های عرضه میوه و سبزی، آجیل، خشکبار، شیرینی و قنادی از سوی بازرسان بازرسی می شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه