سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

چاره ای جز حذف واسطه‌های توزیع نهاده نیست

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی تبریز با تاکید بر ضرورت حذف واسطه های توزیع نهاده دام و طیور پیشنهاد کرد توزیع نهاده به شرکت پشتیبانی امور دام واگذار شود.

نهاده دامی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، رامین پذیره  با اشاره به اینکه بخش مهمی از نهاده های ذرت، سویا و جو از طریق واردات تامین می شود، گفت: سیاست دولت در خصوص نحوه خرید و توزیع نهاده از سامانه بازارگاه موفق نبوده و تولیدکننده ها را با چالش مواجه کرده است.

وی با بیان اینکه خرید نهاده از بازارگاه غیرممکن شده است،‌ ادعا کرد دلال های غیر رسمی به سیستم توزیع نهاده نفوذ کرده و موجب اختلال در بازار شده اند.

پذیره با اشاره به فروش نهاده با قیمتی بیشتر از نرخ اعلام شده که تحت عنوان پشت حواله گرفته می شود، گفت: افزایش هزینه های تولید در نهایت به مصرف کننده منتقل می شود و او مجبور است بهای بیشتری برای تامین نیاز خود بپردازد .

وی با اشاره به سهم مرغ و تخم مرغ در سبد غذایی خانوار خاطرنشان کرد: امنیت غذایی نیازمند حمایت دولت است .

پذیره با بیان اینکه تامین نشدن نهاده مورد نیاز مرغداری ها، جوجه ریزی را مشکل مواجه می کند و تولیدکننده مجبور می شود تولید خود را زودتر از دوره پرورشی و با وزن کمتر وارد بازار کند،‌ اظهار کرد: بازار مرغ در صورت تداوم این وضعیت در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز با کمبود مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه مصروف روزانه مرغ گرم استان آذربایجان شرقی ۳۵۰ تن است که ۲۰ درصد آن از استان های دیگر تامین می شود، گفت: گلوگاه های تولید باید آزاد شود تا هم اختلاف قیمت در استان ها از بین برود و هم تراز لازم در تولید و نیاز مصرفی ایجاد شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه