English

دستگیری کلاهبرداران ۳۵۰ میلیارد ریالی در آذربایجان شرقی

رئیس پلیس آذربایجان شرقی از بازداشت ۲ کلاهبردار حرفه‌ای و سابقه‌دار و کشف پرونده‌ای به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال در تبریز خبر داد.

طرح دستگیری زورگیران خشن تهران
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، سردار علی محمدی  گفت:در پی وقوع یک فقره کلاهبرداری، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی قرار گرفت.

سردار محمدی افزود: با بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک باند کلاهبرداری به‌ عنوان خریدار محصولات کشاورزی به یکی از کشاورزان در استان‌های همجوار مراجعه کرده و با جلب اعتماد و استفاده از شگردهای روانی اقدام به خرید محصولات کشاورزی به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال کرده و با صدور چک بلامحل وجه آن را پرداخت نکرده‌اند.

وی با اشاره به اقدامات فنی و تخصصی ماموران گفت: محل اختفای متهمان شناسایی شد و پس از هماهنگی با مراجع قضایی طی یک عملیات غافلگیرانه هر ۲:متهم در مخفیگاه خود دستگیر شدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه