مدیرکل استاندارد استان؛
سه واحد تولیدی از آذربایجانشرقی نمونه ملی شدند
مدیرکل استاندارد آذربایجانشرقی گفت: سه واحد تولیدی این استان در حوزههای صنایع غذایی و برق الکترونیک به عنوان نمونه ملی انتخاب شدند.

، شهرام کاشانی با بیان اینکه برای انتخاب واحد نمونه ملی و استانی ۳۴ واحد تولیدی در استان مورد بررسی قرار گرفت، افزود: از این تعداد هشت واحد تولیدی به علت حایز شرایط نبودن در مرحله اول حذف شدند و ۱۴ واحد حایز شرایط برای انتخاب به عنوان نمونه ملی و استانی به سازمان ملی استاندارد معرفی شدند.
وی اظهار کرد: بر اساس ارزیابی سازمان ملی استاندارد در ۱۸ شاخص کیفی، سه واحد تولیدی از استان، عنوان نمونه ملی و ۱۱ واحد نیز عنوان نمونه استانی را بر اساس این شاخص ها و کیفیت تولیدات خود کسب کردند.
مدیرکل استاندارد آذربایجان شرقی با بیان اینکه پارسال پنج واحد تولیدی استان عنوان نمونه ملی را کسب کرده بودند، گفت: با توجه به اعمال محدودیت از سوی سازمان ملی استاندارد برای عدم تکرار واحدهای نمونه ملی هر سال در سال بعدی، واحدهای نمونه ملی سال گذشته در انتخاب واحد نمونه ملی امسال شرکت داده نشدند.
کاشانی اصل، ادامه داد: در سطح کشور ۱۴ واحد تولیدی به عنوان واحد نمونه ملی در سال جاری انتخاب شدند که نشان می دهد که حدود ۲۱ درصد از واحدهای نمونه ملی کشور از استان آذربایجان شرقی است.
وی با تاکید بر اینکه کسب عنوان واحد نمونه ملی نقش بسزایی در صادرات و بازاریابی مصرف کنندگان خارجی واحدهای تولیدی ایفا می کند، یادآور شد: تولیدات واحدهای منتخب از لحاظ کمی و کیفی در حد بالایی است و قابلیت رقابت با محصولات خارجی را دارند.
ارسال نظر