سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

تخصیص ۸۰۰ میلیارد ریال به پروژه تصفیه خانه شهر اسکو

جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهری اسکو به ریاست مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل‌ونقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی و با حضور معاون فرماندار، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اسکو، کارشناسان دفتر فنی استانداری و شهرداری و رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان اسکو در محل شهرداری برگزار شد.

تصفیه خانه همدان
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل‌ونقل و ترافیک استانداری در این جلسه با اعلام اینکه ۱۰ کیلومتر از شبکه جمع آوری و دفع فاضلاب شهری اسکو در اولویت اجرا می باشد، اظهار داشت: تکمیل این پروژه به عنوان ضرورتی اساسی در ارتقای بهداشت عمومی شهر شتاب خواهد گرفت.

رضی منش از تسریع پروژه تصفیه‌ خانه فاضلاب شهر اسکو و فاز چهار شهر جدید سهند با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد خبر داد و افزود: پروژه تصفیه خانه از نوع فرایند تصفیه به روش «اس.بی.آر» پیشرفته با ظرفیت ۱۵ هزار متر مکعب در شبانه روز می باشد که نیازمند ۶۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل و بهره برداری می باشد.

وی با بیان اهمیت و ضرورت پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر اسکو به عنوان یک ضرورت انکارناپذیر برای حفظ بهداشت و محیط زیست است، از تخصیص ۸۰ میلیارد تومان با تامین مالی شرکت عمران شهر جدید سهند و شرکت آب و فاضلاب استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد این پروژه به عنوان یک پروژه اولویت دار با جدیدت پیگیری شود.

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل‌ونقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه باغ شهر اسکو با ظرفیت های بی بدیل در حوزه های طبیعی و تاریخی نیازمند طرح «سی.دی.اس» با رویکرد غالب گردشگری است تا با نگاهی راهبردی و جامع نگر موتور محرک اقتصادی را با حفظ هویت فرهنگی و پایداری محیطی شهر را فعال نماید.

رضی‌منش به مسایل و مشکلات طرح جامع اسکو و مغایرت های متعدد طرح که چالش های جدی برای مردم و مدیریت شهری ایجاد نموده است، اشاره کرد و افزود؛ این موضوعات نیازمند احصا، طبقه بندی و اولویت بندی می باشد تا تصمیمات لازم جهت حل موضوعات و همچنین طریقه کره گشایی از مشکلات موجود اتخاذ گردد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه