سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی؛

اجازه نمی‌دهیم منابع در هر جایی و به هر طریقی هزینه شود

معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با انتقاد از توسعه نامتوازن در کشور، گفت: نخستین مسئولیت این معاونت، توسعه مناطق محروم و کم برخوردار و متوازن کردن توسعه کشور است.

استانداری آذربایجان‌شرقی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، عبدالکریم حسین زاده روز سه شنبه در جلسه ای با حضور استاندار و جمعی از مسئولان آذربایجان شرقی اظهار کرد: در معاونت توسعه روستایی حتماً در راستای رفع تنش آبی استان کمک خواهیم کرد و در این زمینه بر اساس اولویت‌بندی روستاها که از سوی مدیران استانی ارائه می‌شود، عمل خواهیم کرد و این موضوع هم نیاز به همکاری و تعامل بین دستگاهی دارد.

وی افزود: درباره اشتغال زایی به ویژه در حوزه صنایع دستی و اشتغال بانوان معتقدیم که باید اقتصاد پایدار ایجاد شود و اینگونه نباشد که تسهیلاتی پرداخت شود اما اثری از شغل وجود نداشته باشد؛ در این مورد باید بگویم که ما اصلاً نه چنین مشاغلی را ایجاد می‌کنیم و نه کشور و نظام چنین پول‌هایی را دارد و نه آقای دکتر پزشکیان چنین اجازه‌ای به ما می‌دهد که منابع کشور را حیف و میل کنیم.

حسین‌زاده افزود: ما به دنبال کسانی هستیم که کار می‌کنند و در آذربایجان شرقی نیز برای ایجاد فرصت‌های اشتغال پایدار به مفهوم واقعی با اولویت بانوان آمادگی کامل داریم.

معاون رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری و صنایع دستی استان آذربایجان شرقی گفت: در این حوزه نیز آمادگی داریم که با مشارکت مجموعه گردشگری استان و در قالب تقسیم کار مشخص و ارزیابی میزان بازدهی و اشتغال‌زایی پروژه‌های این حوزه اعتبارات مورد نیاز را بصورت مشترک تامین کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه