رییس جمعیت هلال احمر کشور؛
هلال احمر جان ۱۱۰۰ نفر را در انفجار بندر رجایی نجات داد
رییس جمعیت هلال احمر، گفت: امدادگران هلال احمر در حوادث مختلف، از جنگ تحمیلی گرفته تا بحرانهای طبیعی مانند سیل و زلزله، همواره در خط مقدم خدمترسانی بودهاند؛ برای مثال، در حادثه بندرعباس طی دو روز، ۱۱۰۰ نفر نجات یافتند.

، کنگره ۱۰۳ شهید امدادگر آذربایجانشرقی در مصلای اعظم امامخمینی (ره) تبریز برگزار شد؛ مراسمی با حضور جمعی از مسئولان کشوری و لشگری، خانوادههای معظم شهدا و امدادگران، که به یاد شهدای فداکاری که بدون سلاح، پیامآور امید در میدانهای جنگ و خدمت بودند، برگزار شد. این کنگره از سلسله یادوارههای استانی تا کنگره بینالمللی شهدای امدادگر در ۲۴ اردیبهشت در تهران ادامه خواهد یافت.
پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، در این مراسم به نقش بیبدیل امدادگران در تاریخ دفاع مقدس و خدمات بشردوستانه اشاره کرد و گفت: امدادگران شهید، سفیران نجات و امید بودند که نهتنها در میدانهای نبرد، بلکه با خدمت بیمنت، مسیر انساندوستی را برای همیشه در تاریخ حک کردند. این افراد مظلومترین شهدا هستند؛ چراکه طبق قواعد بینالمللی و صلیب سرخ، امدادگران باید از مصونیت برخوردار باشند و مورد هدف قرار نگیرند، اما دشمن به این قوانین توجهی نکرد و ناجوانمردانه آنان را مورد حمله قرار داد.
وی افزود: پیش از آغاز سلسلهکنگرههای شهدای امدادگر تصور میشد تعداد این شهدا حدود ۵۰۰ نفر باشد؛ اما با بررسیهای انجام شده مشخص شد که کشور سه هزار و ۱۰۰ شهید امدادگر دارد، که آنان از مظلومان واقعی هشت سال دفاع مقدس بودند. این آمار، عمق فداکاری این افراد را نشان میدهد و وظیفه ما را برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنان سنگینتر میکند.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به ویژگیهای برجسته امدادگران شهید گفت: این افراد با انگیزه و ایمان قوی، ولایتمداری، اعتقاد عمیق دینی و ملی، شجاعت، ایثارگری، سادهزیستی و بیتوقع بودن، در شرایط سخت و پیچیده، جان خود را در کف دست گذاشتند و به میدانهای نبرد رفتند. آنان نهتنها تکیهگاه رزمندگان بودند، بلکه با روحیه خوشاخلاقی و ابتکار عمل، امید را در دل آنان زنده نگه میداشتند
وی، به خدمات امدادگران در عرصههای مختلف اشاره کرد و گفت: امدادگران ما در حوادث مختلف، از جنگ تحمیلی گرفته تا بحرانهای طبیعی مانند سیل و زلزله، همواره در خط مقدم خدمترسانی بودهاند. برای مثال، در حادثه بندرعباس طی دو روز، ۱۱۰۰ نفر نجات یافتند. این افتخارآفرینیها نشاندهنده ظرفیت بالای جمعیت هلال احمر در خدمت به مردم است.
رئیس جمعیت هلال احمر همچنین از خاطرات تلخ حادثه منا و سقوط بالگرد حامل رئیسجمهور یاد کرد و افزود: «این وقایع سخت، نشاندهنده دشواریهای کار امدادگری است. اما امدادگران ما با ایمان و انگیزه قوی، هیچگاه از خدمترسانی دست نکشیدند. اسناد بالادستی ما در هلال احمر، قرآن، دین و سیره انبیاست و وظیفه امروز ما افزایش تابآوری مردم است.
کولیوند در پایان با اشاره به برگزاری کنگره بینالمللی شهدای امدادگر در تاریخ ۲۴ اردیبهشت در تهران، این رویداد را فرصتی ارزشمند برای معرفی خدمات بینظیر امدادگران هلال احمر به دنیا دانست و گفت: «امدادگران ما، پیامآوران امید و سفیران نجات هستند که باید یاد و نام آنان برای همیشه زنده نگه داشته شود.
ارسال نظر