سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

پیشنهاد الحاق شهرک صنعتی بعثت به منطقه آزاد ارس

استاندار آذربایجان‌شرقی، گفت: پیشنهاد کرده‌ایم شهرک صنعتی بعثت به منطقه (زون) منفصل منطقه آزاد ارس ملحق شود که در این صورت، ظرفیت بسیار بزرگی برای استان و همچنین حضور صنایع با فناوری بالا (هایتک) و صادرات محور ایجاد خواهد شد.

استاندار آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، بهرام سرمست در دیدار اعضای هیئت مدیره انجمن غذایی آذربایجان شرقی با وی، با بیان اینکه اراده مدیریت ارشد استان بر حل مشکلات تولید و صنعت است، اظهار داشت: شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی ظرفیت بزرگی برای استان است.

وی با تأکید بر اینکه اراده مدیریت استان آذربایجان‌شرقی بر حل مشکلات حوزه تولید و صنعت استان است، گفت: به‌دنبال آن هستیم تا هر فرصتی را به ظرفیت تبدیل کرده و نتیجه آن را برداشت کنیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی افزود: سیاست بر این است که انجمن‌های صنفی و تخصصی با ادبیات خودشان مشکلات موجود را به شیوه درست احصا کنند.

سرمست، تاکید کرد: آذربایجان‌شرقی در حوزه‌های مختلف قابل مقایسه با استان‌های دیگر نیست و اگر در سطح بین‌المللی گشایشی به وجود بیاید، ظرفیت های موجود در این استان صدها برابر خواهد شد.

وی، ادامه داد: پیشنهاد کرده‌ایم شهرک صنعتی بعثت به منطقه (زون) منفصل منطقه آزاد ارس ملحق شود که در این صورت، ظرفیت بسیار بزرگی برای استان و همچنین حضور صنایع با فناوری بالا (هایتک) و صادرات محور ایجاد خواهد شد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه این استان، محل مراودات دیپلماتیک شده است، گفت: روزهای دوشنبه در دفتر پشتیبانی تهران، جلسات کاری فشرده با حضور سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی برگزار می‌کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه