سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

محاکمه متخلفان یکی از بیمارستان‌های تبریز

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی شهرستان تبریز گفت: متخلفان یکی از بیمارستان های خصوصی تبریز محاکمه می شوند.

دادستان آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، بابک محبوب علیلو از شناسایی تعدادی از افرادی که در این موضوع این مرکز درمانی دخیل بودند، خبر داد و افزود: افراد مزبور پس از تفهیم اتهام و انجام تحقیقات وسیع و جامع با صدور قرار بازداشت موقت، اکنون در بازداشت به سر می برند.

وی صیانت و پاسداری از حقوق عامه را یکی از شرح وظایف مهم و محوری دستگاه قضائی عنوان و اظهار کرد: دادستانی عمومی و انقلاب اسلامی تبریز هرگز در این پرونده کوتاه نمی آید و در صورت احراز هر گونه جرم، مجرمان به سزای اعمال ننگین خود خواهند رسید.

محبوب علیلو با تاکید بر اینکه دستگاه قضائی هرگز تحت تاثیر مسایل حاشیه ای درباره پرونده فوق قرار نمی گیرد، یادآور شد: بدون تردید دفاع از حقوق شهروندی و ممانعت از تضییع حق مردم در دستور کار دادستانی است و در این رابطه هیچ گونه مماشاتی صورت نمی گیرد.

وی ادامه داد: بر همین اساس پس از اطلاع از موضوع تخلفات بیمارستان یاد شده در تبریز، بلافاصله پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی تبریز تشکیل و جهت رسیدگی به یکی از شعب بازپرسی ارجاع شد.

محبوب علیلو گفت: دادستانی تبریز به منظور کشف حقیقت و احراز جرم احتمالی پرونده فوق را به صورت دقیق و کامل و به دور از هرگونه مسایل حاشیه ای در ابعاد مختلف و در هر سطحی بررسی می کند.

وی از رسانه های گروهی درخواست کرد تا از انتشار هرگونه اخبار و گزارش های غیرمتقن خودداری کرده و اجازه دهند پرونده سیر طبیعی خود را طی کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه