سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرکل بهزیستی استان:

۴ درصد از سالمندان آذربایجان شرقی تحت پوشش بهزیستی هستند

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان اینکه جمعیت بالای ۶۰ سال استان ۵۳۴ هزار نفر است، گفت: حدود ۴ درصد از سالمندان استان تحت پوشش بهزیستی هستند که تعداد ۴۷۶ نفر از آنها در ۱۰ مرکز نگهداری می‌شوند.

بهزیستی آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، فرگل صحاف با بیان اینکه نهاد بهزیستی از تجمیع ۱۶ نهاد و ارگان در سال ۱۳۵۹ تشکیل شد، اظهار کرد: ۷۱۳ نفر پرسنل در اداره بهزیستی استان مشغول هستند و ۱۴۲ هزار و ۷۷۸ خانوار افراد تحت پوشش این اداره کل هستند.

وی با بیان اینکه ۹۹ هزار و ۳۹۸ نفر مستمری بگیر وجود دارد، افزود: ۶۵۱ مرکز غیر دولتی تابعه در استان وجود دارد که نزدیک ۳۰۰۰ نفر تحصیل کرده در این مراکز ارائه خدمت می‌کنند.

وی ادامه داد: ۲۶ هزار و ۷۵۹ نفر از زنان سرپرست خانوار در استان تحت پوشش بهزیستی هستند که در سال‌جاری به ۴۹۰ نفر کمک هزینه آماده سازی شغلی و به ۹۴۵ نفر از بانوان سرپرست خانوار کمک هزینه لوازم ضروری پرداخت شده است.

صحاف اظهار کرد: در سال گذشته به ۲۲۳۳ نفر از زنان سرپرست خانوار شهری و ۱۰۶۹ نفر از زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایری حق بیمه پرداخت شده است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان اینکه به ۶۶۶۱ دانش آموز و ۶۳۴ دانشجو کمک هزینه تحصیلی اعطا شده است، گفت: بیش از ۵۰ نفر از فرزندان زنان سرپرست خانوار از معافیت سربازی بهره‌مند شده‌اند.

وی ادامه داد: به تعداد ۲۰۷۹ خانوار دارای فرزند چند قلو مستمری پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه ۵۵۸ نفر از زنان سرپرست خانوار استان توانمند شده‌اند، افزود: در سال گذشته ۶۹ کودک به شیرخوارگاه سپرده شده و ۲۳ کودک از آن خارج شده است.

صحاف ادامه داد: ۳۵ نفر از فرزندان بهزیستی به زندگی مستقل هدایت شده و ۷۸ کودک در سال گذشته به فرزند خواندگی واگذاری شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه