سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان:

یادواره شهدای محیط بان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی اعلام کرد: یادواره شهدای محیط بان این مجموعه در قالب کنگره سراسری ۱۰ هزار شهید استان برگزار می‌شود.

محیط زیست آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، شهنام اشتری در خصوص تعداد شهدای اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی را چهار نفر اعلام کرد که یادواره این شهدای گرانقدر طی هفته جاری و برابر با هفته بسیج برگزار و از خانواده های آنها تجلیل خواهد شد.

وی نقش شهدای محیط بان در حراست و حفاظت از محدوده های زیست محیطی، حیات وحش و گونه های مختلف جانوری و گیاهی را بسیار مهم و تعیین کننده در تامین امنیت زیست محیطی دانست و ادامه داد: مکتب شهدای محیط بان هم راستا با مکتب سیدالشهدا است و بزرگداشت نام و یاد آنها نباید مورد غفلت و فراموشی قرار بگیرد.

اشتری مجموع شهدای محیط زیست ایران اسلامی را ۱۵۰ نفر اعلام کرد و گفت: آنان جان خود را در راه حفاظت از طبیعت این مرز و بوم تقدیم کرده اند و باید توجه داشت ارزش خدمت رسانی و گره گشایی از مشکلات مردم جایگاه بسیار والایی دارد و همه ما وظیفه داریم به عنوان وارثین آنها، دین خود را ادا کنیم.

وی با بیان اینکه یک سوم کل کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی را خانواده های معظم شهدا تشکیل می دهد، افزود: هم اکنون تعداد ۱۳۴ نفر از کارکنان خدوم این اداره کل مشغول حراست از مرزهای زیست محیطی استان هستند.

اشتری با اشاره به برگزاری نخستین کنگره بزرگداشت یاد و خاطره شهدای محیط بان کشور طی ماه آینده در اهواز، یادآور شد: برگزاری یادواره شهدای محیط بان آذربایجان شرقی نیز در همین راستا برنامه ریزی شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه