سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرعامل شرکت مس سونگون آذربایجان:

صنعت و دانشگاه به یک زبان مشترک نیاز دارند

مدیرعامل شرکت مس سونگون آذربایجان (شمسا) گفت: صنعت و دانشگاه به یک زبان مشترک و قالب ذهنی مشترک جهت پیشرفت و تبدیل علم به ثروت نیاز دارند.

مس سونگون

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، معبود عباس زاده مدیرعامل شرکت مس سونگون آذربایجان (شمسا) صبح امروز در جلسه مشترک با دانشگاه فنی حرفه ای استان اظهار کرد: صنعت و دانشگاه به یک زبان مشترک و قالب ذهنی مشترک جهت پیشرفت و تبدیل علم به ثروت نیاز دارند.

وی همچنین گفت: جلسات مستمر با دانشگاها که از سال گذشته بصورت مستمر و منظم ادامه دارد به عنوان عاملی شتاب دهنده بازوی توسعه این صنعت عظیم شده است.

دکتر احمدی رئیس دانشگاه فنی حرفه ای استان هم در ابتدای جلسه با اشاره به تاریخچه و اهمیت دانشگاه فنی حرفه ای در ایران به عنوان بستری مهم برای رشد مهارت در کنار دانش گفت: فنی حرفه ای کاربردی ترین دانشگاه و عهده دار آموزش عالی فنی و حرفه ای کشور است.

احمدی ادامه داد: با توجه به نگاه علمی دکتر عباسزاده در همه مسائل معدن و این صنعت عظیم و دعوت از همه دانشگاهها و مراکز علمی و فناوری استان برای همکاری دانشگاه فنی حرفه ای استان نیز آمادگی و علاقه مندی خود را جهت همکاری اعلام می دارد و به جد پیگیر موارد مشترک همکاری است و این دو ساختار مهم می توانند ارتباطی پویا در راستای اهداف یکدیگر داشته باشند.

در این جلسه همچنین معاونین و مدیران هر دو مجموعه با ارائه نظرات و پیشنهادها خواستار همکاری فی مابین و منسجم در حوزه تامین منابع انسانی متخصص، تولید قطعات داخلی و… شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه