سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

شهردار تبریز:

ایده‌ها باید مولد سرمایه‌گذاری باشند نه زمین و ملک

شهردار تبریز گفت: اهمیت سرمایه‌گذاری برای همه مشخص است و در دهه گذشته نیز عمده بیانات مقام معظم رهبری مبتنی بر این موضوع بوده است.

شهردار تبریز

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، یعقوب هوشیار روز یکشنبه در یکصدو چهلمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به برگزاری همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری تبریز ۲۰۲۳ اظهار کرد: همایش سرمایه‌گذاری ما باید نگاهی وسیع به ظرفیت‌های کشور داشته باشد.

وی افزود: سرمایه مردم در این زمینه زیاد است و باید نگرش‌ها در حوزه سرمایه گذاری تغییر یافته و کامل تر و جامع باشد تا بتوانیم از این ظرفیت ها استفاده بهینه کنیم.

هوشیار گفت: سرمایه گذاران باید با مدل‌های مختلف سرمایه گذاری آشنا شوند و برای مجموعه‌هایی مانند دانش بنیان بخش ویژه‌ای تعیین شود.

شهردار تبریز افزود: اگر بتوانیم گردش اقتصادی شهر را قدرتمندتر و روان‌تر کنیم به تبع آن از درآمد پایدار بیشتری نیز برخوردار خواهیم بود.

وی با بیان اینکه ایده‌ها باید مولد سرمایه‌گذاری باشند نه زمین و ملک، گفت: اهمیت سرمایه‌گذاری برای همه مشخص است و در دهه گذشته نیز عمده بیانات مقام معظم رهبری مبتنی بر این موضوع بوده است.

هوشیار برگزاری این همایش را حرکت جسورانه‌ای برای نشان‌دادن وضعیت بهتر جامعه ایرانی در حوزه سرمایه‌گذاری عنوان کرد و گفت: با خروج سرمایه‌های کشور، ده‌ها میلیون شغل آسیب‌پذیر می‌شوند که با برگزاری چنین همایش‌هایی می توان با تغییر نگرش‌ها اهمیت موضوع را نشان داد.

همایش بین المللی سرمایه گذاری تبریز ۲۰۲۳ بیست و چهارم مهرماه امسال به صورت علمی در دانشگاه تبریز و تخصصی در مرکز همایش های بین المللی توسط شهرداری برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه