سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

یک کارشناس مسائل اقتصادی:

یکی از مشکلات صنعت قطعه سازی، عدم نگاه زنجیره ارزشی در این حوزه است.

یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: یکی از مشکلات صنعت قطعه سازی، عدم نگاه زنجیره ارزشی در این حوزه است که باید حل و برطرف شود.

رضا موسایی کارشناسی مسائل اقتصادی

رضا موسایی کارشناسی مسائل اقتصادی و دانش آموخته دانشگاه امام صادق در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، اظهارکرد : عدم نگاه زنجیره ارزشی به صنعت قطعه سازی است که باعث شده قطعه ساز مجبور به خرید مواد اولیه به صورت نقدی یا در کمترین زمان ممکن باشد اما خودروساز با تاخیری ۶ ماهه ، مطالبات قطعه سازان را پرداخت کند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر محصولات تولیدی قطعه سازان با قیمت گذاری دستوری خریداری می شود اما مواد اولیه آنها با تغییرات نرخ ارز و تورم، تغییر پیدا می کند که این مساله باید اصلاح شود.

کارشناس مسائل اقتصادی تاکید کرد: بنابراین اگر قیمت گذاری دستوری در حوزه فروش قطعات نیز حذف شود باعث رونق تولید می‌شود چرا که نظام انگیزشی بنگاه دار اصلاح شده و سرمایه گذار به این صنعت جذب خواهد شد.

موسایی استان آذربایجان شرقی را یکی از قطب های با سابقه کشور در زمینه قطعه سازی دانست و ادامه داد: ایجاد کنسرسیوم های قطعه سازی با حمایت دولت، فعالان این حوزه را قادر می سازد تا وارد بازارهای صادراتی شوند و فعالیت های سازنده ای در عرصه تحقیق و توسعه داشته باشند.

وی افزود: ایجاد کنسرسیوم هزینه های تحقیق و توسعه را برای قطعه سازان کاهش داده و همکاری آنها با پارک های علم و فناوری را تسهیل می کند و زمینه ورود به بازارهای صادراتی را برای قطعه سازان کوچک و متوسط مهیا می کند.

موسایی در پایان با اشاره به پیشرفت های ترکیه در حوزه قطعه سازی، نزدیکی آذربایجان شرقی به این کشور را یک ظرفیت قلمداد کرد و ادامه داد: این مساله می تواند زمینه همکاری بین قطعه سازان استان و کشور ترکیه را فراهم کند و تبادل فناوری نیز در این مبادلات صورت گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه