سرخط خبرها
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی:

فاز سه و چهار شبکه پایاب سهند را بخش خصوصی اجرا می‌کند

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی از آغاز عملیات اجرایی فاز سه و چهار شبکه پایاب سهند در هشترود با مشارکت و سرمایه گذار بخش خصوصی خبر داد.

آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، یوسف غفارزاده روز شنبه در جلسه کمیته راهبری شبکه پایاب سهند، اظهار کرد: فاز سه و چهار این شبکه به مساحت ۲ هزار هکتار اجرا می شود و تفاهم نامه اجرای این طرح با آمادگی کتبی سرمایه گذار مربوطه، هفته آینده در استانداری امضا می شود.

وی در مورد جزئیات این طرح، گفت: بر اساس این طرح مشارکتی، اراضی، محل انتقال آب، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب به داخل مزرعه همگی مشخص بوده و در قالب یک بسته از سوی سرمایه گذار عملیاتی خواهد شد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی ادامه داد: در این راستا بین کشاورز و سرمایه گذار و بین شرکت آب منطقه‌ای و سرمایه گذار تفاهم نامه ای امضا می‌شود تا سرمایه گذار پس از اتمام شبکه، طی مدت قرارداد که معمولا چهار یا پنج سال خواهد بود، تمامی هزینه و سود اجرای این طرح را دریافت کند و پس از پایان این مدت، شبکه را تحویل کشاورزان دهد.

غفارزاده خاطرنشان کرد: شرکت آب منطقه‌ای ناظر بر اجرای این طرح خواهد بود و نقشه راه احداث شبکه به همراه تجهیزات نصب شده بایستی بر اساس استانداردهای تعیین شده این شرکت توسط سرمایه گذار تهیه شود و تجهیزات باید کیفیت بالایی داشته باشند.

وی گفت: با انجام این امر، طرح احداث شبکه‌های پایاب که پیش از این معمولا به یک دهه می‌رسید، حداکثر طی پنج سال تمام خواهد شد.

وی افزود: وزیر نیرو نیز در جلسه‌ای که با حضور مدیران عامل تمامی شرکت‌های آب منطقه‌ای، آب فاضلاب و برق کشور داشت سیاست گذاری وزارت نیرو را مشخص کرد و طرح احداث شبکه پایاب با مشارکت سرمایه گذار را به عنوان سیاست کلی وزارتخانه مطرح و از استان آذربایجان شرقی به دلیل پیش قدم شدن در انجام این طرح تشکر کرد و از آن به عنوان طرح ملی نام برد که پس از این در تمامی استان‌های کشور اجرایی می شود.

غفارزاده گفت: نخستین گام اجرای مشارکتی پایاب سدها در شبکه آیدوغموش با مساحت یکهزار هکتار اجرا شده است که در اردیبهشت ماه سالجاری به بهره برداری خواهد رسید و دومین گام آن نیز در شبکه پایاب سهند است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه