سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رئیس سازمان فضایی کشور:

حوزه فضایی یکی از پرمخاطب‌ترین حوزه‌های جذب نخبگان است

رئیس سازمان فضایی کشور با بیان اینکه حوزه فضایی یکی از پرمخاطب‌ترین حوزه‌های جذب نخبگان است.گفت: از اواخر دهه ۸۰ صنعت فضایی در کشور پیشرفت چشمگیری داشت و قدم‌های موثری در این حوزه در کشور برداشته شده است.

دکتر حسن سالاریه

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی کشور، در مراسم افتتاح سکوی پرتاب بالن مخابراتی هوشمند در تبریز، اظهارکرد: از آنجایی که محصولات تولیدی هم ارزش صادراتی دارند می‌توان سرمایه گذاری‌های خوبی در این زمینه کرد.

وی با اشاره به ساخت سکوی پرتاب در پژوهشگاه فضایی تبریز گفت:  یکی از راه‌هایی که جایگزین مناسب برای استفاده از اینترنت در شرایط خاص استفاده از سکوهای پرتاب بالن است.

رئیس سازمان فضایی کشور با بیان اینکه حوزه فضایی یکی از پرمخاطب‌ترین حوزه‌های جذب نخبگان است.گفت: از اواخر دهه ۸۰ صنعت فضایی در کشور پیشرفت چشمگیری داشت و قدم‌های موثری در این حوزه در کشور برداشته شده است.

رئیس پژوهشکده رانشگران فضایی ایران نیز با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز گفت: این پژوهشکده با فعالیت در طرح‌های دفاعی کشاورزی و صنعتی و مخابراتی توانسته است ماموریت‌های بزرگی را به سرانجام برساند.

 شاملی کار بر روی فیبرهای نوری ساخت رانشگرهای الکترونیکی و کار بر روی بالن‌های رکاب را از جمله طرح‌های تحقیقاتی این مرکز اعلام کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه