سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

نماینده مردم سراب در مجلس:

آخرین وضعیت انتخاب استاندار آذربایجان شرقی از نگاه نمایندگان/ دولت در انتخاب استاندار به آذربایجان‌ شرقی نگاه ویژه‌ای داشته باشد

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی گفت: از دولت انتظار داریم در انتخاب استاندار به آذربایجان شرقی نهایت دقت وسنجش دقیق را داشته و نگاه ویژه ای داشته باشد.

یوسف داودی- نماینده سراب

به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان شرقی، یوسف داودی با اشاره به ویژگی های استاندار آینده آذربایجان شرقی اظهار داشت: استاندار جدید باید فردی با توانمندی بالا بوده و به حوزه های مختلف اشرافیت کاملی داشته باشد.

وی افزود: استاندار آینده باید فردی پاکدست، جهادی و برنامه محور بوده و با مشکلات استان و اقشار مختلف مردم آشنا باشد.

نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطر‌نشان کرد: استان آذربایجان شرقی استانی وسیع بوده و دارای موقعیت استراتژیک خاصی است که ظرفیت های بالایی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، صنایع و معادن، گردشگری دارد و استاندار جدید باید از این ظرفیت‌ها در راستای توسعه استان استفاده کند.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی ابراز کرد: گزینه های استانداری آذربایجان شرقی باید در حوزه های مختلف دارای برنامه بوده و آشنا به مسائل و مشکلات استان باشند.

داودی همچنین به لزوم تعیین استاندار ویژه برای آذربایجان شرقی تاکید کرد و گفت: استان آذربایجان شرقی جزو مهم ترین و شاخص ترین استانهای کشور بوده و از رئیس جمهور درخواست داریم استانی ویژه که دارای استانداری با اختیارات ویژه باشد را در نظر داشته باشد چراکه معتقدم اختیارات با مسئولیت‌ها هم خوانی ندارد و باید اختیارات افزایش یابد.

نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: از دولت انتظار داریم در انتخاب استاندار آذربایجان شرقی نهایت دقت وسنجش دقیق را داشته و نگاه ویژه ای داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه