معاون وزیر راه و شهرسازی:
۳۵۹ کیلومتر آزادراه جدید در راه است/حتی زیر بمباران پروژهها را تعطیل نکردیم
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور از آغاز عملیات اجرایی سومین پروژه آزادراهی مشارکتی در سال جاری خبر داد و گفت: دولت مصمم است با جذب منابع مالی و مشارکت بخش خصوصی، توسعه زیرساختهای حملونقل را با قدرت ادامه دهد.

، هوشمند بازوند، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور در آیین عملیات اجرایی آزادراه پردیس - هراز با اشاره به استمرار فعالیتهای عمرانی در شرایط جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار کرد: در دوران جنگ نیز هیچیک از پروژههای شرکت ساخت تعطیل نشد. حتی با وجود بمبارانهایی که در کارگاههای کرمانشاه-اسلامآباد، درود-خرمآباد، ارومیه-تبریز -میانه رخ داد و منجر به شهادت ۷ نفر از همکارانمان شد، پروژهها متوقف نشدند.
وی با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در توسعه زیرساختها افزود: با پیگیریهای جدی وزیر راه و شهرسازی، تاکنون ۲۳۵۰ میلیارد تومان نقدینگی، ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق مالی و ۸۵۰۰ میلیارد تومان از منابع نفتی برای پروژههای عمرانی جذب شده است. این سطح از تأمین مالی حتی در مقایسه با سالهای عادی نیز بیسابقه است.
معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز عملیات اجرایی هفت پروژه آزادراهی در سال جاری خبر داد و گفت: برنامهریزی شده تا امسال عملیات اجرایی ۳۵۹ کیلومتر آزادراه با سرمایهگذاری حدود ۱۱۰ هزار میلیارد تومان آغاز شود که ۵۷ هزار میلیارد تومان آن توسط بخش خصوصی تأمین میشود. این اقدام گامی عملی در جهت تحقق شعار سال مقام معظم رهبری مبنی بر ۳۹;سال سرمایهگذاری۳۹; است.
وی با اشاره به اجرای موفق سه پروژه آزادراهی از جمله ارومیه–تبریز، اراک–شازند–خرمآباد و پروژه امروز، تصریح کرد: تا این لحظه حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان از سرمایهگذاری بخش خصوصی در این پروژهها محقق شده و عملیات اجرایی آنها در جریان است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور همچنین درباره افتتاح پروژههای آزادراهی در سال جاری افزود: برنامهریزی شده تا حدود ۱۵۰ کیلومتر از پروژههای آزادراهی تا نیمه دوم سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسد.
بازوند در پایان با اشاره به اهمیت آزادراه پردیس - هراز گفت: این آزادراه ادامه مسیر تهران - پردیس بوده و نقش مهمی در کاهش بار ترافیکی شرق تهران، دماوند و محورهای منتهی به شمال کشور ایفا خواهد کرد. قرارداد اجرایی این پروژه چهار ساله است اما با همافزایی مجموعه پیمانکاران، تلاش خواهیم کرد آن را ظرف سه سال به بهرهبرداری برسانیم.
ارسال نظر