کمربندی راهآهن سالار–شادمهر به بهره برداری رسید
کمربندی ریلی سالار–شادمهر با حضور مسئولان و حضور وبیناری رییسجمهور به بهرهبرداری رسید که هدف از این طرح ملی، رفع گلوگاههای ظرفیتی گذرراه شرق، کاهش چهار ساعته زمان سیر قطارهای ترانزیتی و آسان شدن تجارت با افغانستان است.

، مدیرعامل راهآهن جمهوری اسلامی ایران در آیین بهرهبرداری از این طرح عمرانی افزود: این طرح نقش کلیدی در توسعه اقتصادی منطقه و بهبود ایمنی حمل و نقل ریلی ایفا خواهد کرد.
جبار علی ذاکری در تشریح مشخصات فنی این طرح ملی ادامه داد: این کمربندی ریلی به طول ۲۹ کیلومتر، به صورت زیرسازی دوخطه و روسازی یک خطه احداث شده است.
وی افزود: در طول مسیر، ۶ هزار و ۷۶۵ متر مربع پل و آبرو بنا شده و بیش از سه میلیون متر مکعب عملیات خاکی صورت گرفته است.
مدیرعامل راهآهن جمهوری اسلامی ایران گفت: همچنین، برای اجرای این طرح، افزون بر ۸۹ هکتار از اراضی، تملک و آزاد شده و ارزش روز این طرح به حدود ۲۵ هزار میلیارد ریال ( ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان) میرسد.
ذاکری افزود: این دستاورد بزرگ، با پشتیبانی بیدریغ وزارت راه و شهرسازی و تلاش شبانهروزی متخصصان و کارکنان راه آهن محقق شده و نویدبخش توسعهای پایدار و شکوفایی اقتصادی در شرق کشور است.
وی اضافه کرد: با اجرای این طرح طول مسیر سالار به شادمهر ۲۰ کیلومتر کاهش یافته است و از میزان مصرف سوخت کم می شود و توقف و مانور قطارها در ایستگاه تربتحیدریه نیز حذف می شود.
عملیات اجرایی این طرح از سال ۹۶ آغاز شد و امروز به بهرهبرداری رسید و حتی در سیر قطارهای مسافری (کاهش توقف در ایستگاه تربتحیدریه) تأثیرگذار است.
کاهش مدت سیر قطارها از ایستگاه سالار به ایستگاه شادمهر، کاهش ۲۰ کیلومتری مسیر سالار - شادمهر و افزایش قابلیت حمل بار ریلی و کاهش سوانح جادهای از جمله مزایای این طرح عنوان شده است.
ارسال نظر