مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان:
همزیستی مسالمت آمیزمستلزم برنامه فرهنگی مبتنی بر اقتضائات بومی و با رویکرد وحدتبخش است
مدیر کل سازمان تبلیغات با اشاره به حضور پررنگ بانوان اهلسنت در بدنه اداره کل تبلیغات اسلامی استان، افزود: برنامههای این اداره کل بدون درنظرگرفتن حضور و مشارکت فعالانه برادران و خواهران اهلسنت و تشیع معنا پیدا نمیکند.

، حجتالاسلام برومند رازیانی در نشست شامگاه چهارشنبه با خبرنگاران رسانهها که با حضور مدیر مرکز راهبردی و همآهنگی امور بانوان تبلیغات اسلامی کشور در سنندج برگزار شد اظهار کرد: تعریف برنامهها در تبلیغات اسلامی استان بر اساس تأکیدات متولیان امر در سطح کشور بر اساس زیست بوم هر منطقه است.
حجتالاسلام برومند رازیانی افزود: در حال حاضر علاوه بر مراکز قرآنی و مذهبی، ۲۰۰ کانون فرهنگی تبلیغی با مجوز تبلیغات اسلامی کردستان فعالیت دارند که ظرفیت مؤثری برای اجرای فعالیتهای فرهنگی محسوب میشوند.
وی با تأکید بر اینکه کردستان به تعبیر برخی، استان تلفیقی از تشیع و تسنن و اقوام کرد و ترک است، اظهار کرد: به فضل الهی، کمترین چالش در مباحث فرهنگی در این استان وجود داشته و تعامل و همکاری میان پیروان مذاهب مختلف در سطوح گوناگون جاری است.
در این جلسه مدیران ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان مسائل و آسیبها و ظرفیتهای حوزه بانوان در سطح شهرهای استان را اعلام کردند.
مدیر راهبری و هم آهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این نشست خبری با تاکید بر نیاز دختران و زنان امروز به شنیده شدن، دیده شدن و حس ارزشمندی، از طراحی دو فناوری "روایت" و "گفتگو" در این راستا خبر داد و تصریح کرد: فناوری روایت به معرفی زنان موفق، پیشرو و مجاهد ایرانی در قالبهای مختلف میپردازد و فناوری گفتگو بستری را فراهم میکند تا قشر نخبه و آگاه جامعه با عموم مردم به تبادل نظر بپردازند.
پس از وقایع سال ۱۴۰۱ و بحث "زن، زندگی، آزادی"، متوجه نوعی سکوت در مقوله هویت زن ایرانی شدیم. رسانههای مختلف نیز به شدت در حال طراحی و ارائه الگوهای متفاوتی برای هویت زن و خانواده ایرانی هستند که این امر نیازمند طراحی برنامههایی برای شنیده شدن صدای واقعی زنان ایرانی است.
طالبی با انتقاد از عدم روایت و تئوریزه شدن مناسب هویت مطلوب زن ایرانی در سالهای گذشته، به معرفی الگوهای موفق زنان در انقلاب اسلامی و لزوم توجه به نقشآفرینی آنان در عرصههای مختلف اشاره کرد.
وی همچنین از برگزاری دوره "بانوی مجاهد" با سه محور محتوایی (انسانشناسی، اندیشه امام، الگوی پیشرفت)، مهارتی (توانمندسازی در رسانه و گفتگو) و عملیاتی (کنشگری در جامعه) خبر داد و گفت: «هدف از این دورهها، تربیت بانوانی است که بتوانند روایتگر و گفتوگو کننده فعال در جامعه باشند.
طالبی با اشاره به اهمیت گفتگو و دیالوگ در جامعه، از طراحی فضاهای گفتوگو محور در انتهای دورههای آموزشی خبر داد و به ذکر نمونههایی از تأثیرات مثبت این گفتگوها در تغییر نگرش افراد پرداخت.
ارسال نظر