درخواست جمعی از حامیان محیط زیست از ریاست قوه قضاییه؛
ضرورت بررسی صدور معادن جدید در مرزن آباد / با مدیران کلی که مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال را نادیده می گیرند، برخورد شود
دو تن از فعالان محیط زیست شهرستان چالوس از ریاست قوه قضائیه در خواست ضرورت بررسی صدور معادن جدید در مرزن آباد شدند و بیان داشتند: با مدیران کلی که مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال را نادیده می گیرند، برخورد شود.

، صادق رحمتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره مشکلات عدیده زیست محیطی معادن در مرزن آباد اظهار داشت: امیدوارم رئیس قوه قضائیه یا نماینده ایشان در سفر خود به استان مازندران از نزدیک وضعیت آلودگی شدید و بسیار آسیب زای معادن را مورد بازدید قرار دهند و این درخواست همه شهروندان مرزن آبادی و دوستداران محیط زیست مبنی بر پایان دادن به حضور مافیای معادن در حوزه شهرستان چالوس است.
وی افزود: چند سالی است افرادی در حوزه بخش مرزن آباد اقدام به ایجاد و راه اندازی معادن کردند و معلوم نیست مدیران کل منابع طبیعی غرب مازندران و مدیرکل صمت استان مازندران بر اساس کدام معیار قانون البرز مرکزی که در منطقه بالادست آزاد راه تهران شمال مجوز معدن می دهند و اصلاً برایشان مهم نیست که چه خطرات جانی و مالی برای مردم منطقه دارد.
مدیر خانه محیط زیست چالوس تأکید کرد: شهروندان چالوسی و مرزن آبادی از رئیس قوه قضاییه درخواست حضور میدانی ایشان و یا اعزام نماینده ویژه به مرزن آباد دارند تا با بررسی همه جانبه اعم از مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال، مصوبه شورای تأمین استان، رأی شعبه ۴ دیوان عدالت اداری، خطرات معدن برای قطعه ۴ آزاد راه تهران شمال ابر پروژه راه کشور، جلوی فعالیت مافیای معادن در این منطقه گرفته شود.
رحمتی با تأکید بر اینکه انتظار می رود ابطال مصوبه شورای تأمین و شورای حفظ حقوق بیت المال استان مازندران برای شهروندان مردم شفاف سازی شود، گفت: چگونه است که کسی قدرت مقابله با مافیای معادن در چالوس را نداشته باشد.
مدیرعامل انجمن همیاران و نماینده سازمان های مردم نهاد چالوس نیز با بیان اینکه فعالیت معادن در بخش مرزن آباد، مشکلات زیست محیطی و طبیعی فراوانی ایجاد کرده است، اظهار داشت: فعالیت معادن در بخش مرزن آباد و رودخانه حفاظت شده، نفس محیط زیست را به شماره انداخته است.
نورعلی رادمهر افزود: با وجود پیگیری هایی که طی هشت سال برای توقف فعالیت این معادن صورت گرفت و متأسفانه بی اثر ماند اما صدور مجوزهای جدید به نوعی نمک پاشیدن بر زخم البرز مرکزی در مرزن آباد است.
وی از آسیب های ناشی از فعالیت معادن به کشاورزی خبر داد و گفت: آب رودخانه های منطقه همواره در طول سال گِل آلود است و این علاوه بر کشاورزی، به اکوسیستم دریایی و آبزیان هم آسیب جدی وارد کرده است.
مدیرعامل انجمن همیاران و نماینده سازمان های مردم نهاد چالوس تصریح کرد: تجمع رسوبات خاک ها در معادن، زنگ خطر بزرگ و حتی جبران ناپذیری را به صدا در آورده است به طوری که با یک بارندگی شدید بخش زیادی از چالوس تا دو متر زیر رسوبات دفن خواهند شد و دیگر جای جبرانی باقی نمی ماند.
ارسال نظر