رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش:
وحدت ارتش و سپاه ریشه در درایت امام خمینی (ره) دارد
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش با تأکید بر اینکه شهدا تضمینکننده طهارت ایران اسلامی و اقتدار نظام هستند، بیان کرد: وحدت ارتش و سپاه، که ریشه در درایت امام خمینی (ره) و تأیید رهبر معظم انقلاب دارد، رمزی برای ماندگاری و شکستناپذیری جمهوری اسلامی است.

، امیر سرتیپ محمدرضا فولادی، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران، پنجشنبه ۴ اردیبهشتماه، در مراسم بزرگداشت خلبان شهید علیاکبر شیرودی که در یادمان این شهید والامقام در شهرستان سرپلذهاب برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تقدیر از خانوادههای معظم آنان بیان کرد: در زیارتنامه شهدا آمده است «شما اولیای خدا و یاران دین خدا هستید»؛ شما با طهارت و اخلاص، نهتنها خود را از گناهان پاک کردید، بلکه خاکی را که در آن آرمیدهاید نیز تطهیر نمودید. وی همچنین به جایگاه والای شهیدان در آموزههای دینی و قرآنی اشاره کرد و افزود: شهید کسی است که با هجرت از گناه و دنیاطلبی به درجهای از طهارت میرسد که زمین دفن او نیز قداست پیدا میکند. بهشت، جایگاه ناپاکان نیست و شهید نخستین کسی است که وارد آن میشود.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش تصریح کرد: شهدا پس از ورود به بهشت، که محل رضوان الهی و آرامش واقعی است، آرزو دارند که به دنیا بازگردند و بار دیگر در راه خدا، جانفشانی و شهادت را تجربه کنند؛ این عظمت، تنها نصیب پاکباختگان راه ولایت میشود. وی در ادامه با اشاره به برکات خون پاک شهدا گفت: بر اساس وعده الهی در قرآن کریم، از زمین پاک، محصول پاک میروید؛ آنچه امروز ایران اسلامی بهعنوان امنیت، اقتدار و برکت در اختیار دارد، نتیجه مجاهدت و فداکاری شهیدانی است که بیش از ۲۰ هزار گلزار نورانی آنان در سراسر کشور وجود دارد.
چهار تصمیم راهبردی حضرت امام خمینی (ره) در سال ۵۸
امیر فولادی در ادامه سخنان خود به چهار تصمیم کلیدی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۸ اشاره کرد و گفت: نامگذاری ۲۹ فروردین بهعنوان روز ارتش جمهوری اسلامی، تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوم اردیبهشت، تشکیل جهاد سازندگی در خردادماه و فرمان تشکیل بسیج مستضعفین در پنجم آذر، پایههای استراتژیک دفاع مقدس را شکل دادند. وی خاطرنشان کرد: ارتش و سپاه بهعنوان دو بازوی قدرتمند انقلاب، با همافزایی و وحدت خود، مانع از تحقق اهداف شوم دشمنان شدهاند. این وحدت، به فرموده امام خامنهای (مدظله)، نباید آسیب ببیند.
رئیس سازمان حفظ آثار ارتش با اشاره به نزدیکی تاریخی مناسبتهای ارتش و سپاه اظهار داشت: همانگونه که انسان با دو دست و دو پا به تعادل میرسد، انقلاب اسلامی نیز برای استمرار و اقتدار به همکاری و انسجام ارتش و سپاه نیازمند است. وی با تقدیر از نقش شهید صیاد شیرازی در تقویت وحدت در نیروهای مسلح، افزود: قرارگاههای مشترک کربلا و خاتمالانبیا نمونههایی از همکاری تاریخی این دو نهاد انقلابی در دوران دفاع مقدس بودهاند. امیر فولادی یادآور شد: ساختار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ترکیبی بینظیر از ارتش، سپاه و فراجا است که نهتنها امنیت مرزها را تأمین کرده بلکه روزانه دهها هزار خدمت عمومی در اقصینقاط کشور ارائه میدهد؛ این مدل در هیچکجای دنیا مشابه ندارد. وی با رد هرگونه شائبه موازیکاری بین ارتش و سپاه خاطرنشان کرد: در قانون اساسی، وظایف هر نهاد نظامی بهوضوح مشخص شده و همکاری میان آنها از الزامات بنیادین امنیت پایدار در کشور است.
رئیس سازمان حفظ آثار ارتش در ادامه به اهمیت راهیان نور در زمینه جنگ نرم فرهنگی اشاره کرد و گفت: اگرچه از نظر سختافزاری در نیروهای مسلح به خودکفایی دست یافتهایم، اما در حوزه نرمافزار و فرهنگ نیاز به جهاد تبیین داریم. راهیان نور، ابزار استخراج گنج دفاع مقدس است. وی افزود: این حرکت بزرگ، فرصتی برای تبیین ارزشهای متعالی مانند ایثار، ولایتپذیری، تدبیر و معنویت است که باید از نسلی به نسل دیگر منتقل شود. امیر محمدرضا فولادی در پایان به ویژگیهای برجسته شهید علیاکبر شیرودی اشاره کرد و گفت: این شهید والامقام همواره در خطوط مقدم دفاع از میهن بود و از هیچ امتیازی برای خود استفاده نکرد. او همچنین گفت: آیتالله هاشمی رفسنجانی، شهید شیرودی را به مالک اشتر تشبیه کرد و شهید چمران او را از درخشانترین ستارگان غرب کشور دانست. این شخصیتها باید الگوی نسل جوان باشند.
ارسال نظر