سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

«امام‌اوغلو» از زندان به مردم استانبول پیام داد

شهردار برکنار شده و زندانی استانبول در آغاز کنگره حزب جمهوری‌خواه خلق، به مردم کشورش پیام داد و گفت که قوی‌تر از استبداد باشند.

امام اوغلو

به گزارش خبرگزاری موج، اکرم امام اوغلو، شهردار برکنار شده و زندانی استانبول، در آغاز کنگره امروز حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP)، دولت ترکیه به ریاست رجب طیب اردوغان را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

شهردار برکنار شده و زندانی استانبول، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تنها هدف آن‌ها این است که نظام تک نفره‌ای را زنده نگه دارند که کشور را در تمام زمینه‌ها، از اقتصاد تا بهداشت، از آموزش تا دستگاه قضایی، به سوی فاجعه می‌کشاند.

حزب جمهوری‌خواه خلق امروز یکشنبه ۶ آوریل (۱۷ فروردین) در آنکارا گرد هم آمده تا یک کنگره فوق‌العاده برگزار کند. هم‌زمان، حزب در حال بسیج مردم برای تجمعی است که در اعتراض به اقدامات صورت‌گرفته علیه امام‌اوغلو برگزار شود.

در این کنگره فوق العاده قرار است ریاست جدید حزب انتخاب شود و انتظار می‌رود که ازگور اوزل، رئیس فعلی حزب دوباره انتخاب شود.

اکرم امام اوغلو در پیام خود برای او و دیگر هم‌حزبی‌ها آرزوی موفقیت کرد.

وی از زندان خطاب به هم‌حزبی‌ها و تمام ملت ترکیه گفت که قوی‌تر از استبداد باشند.

اکرم امام اوغلو شهردار تحت بازداشت استانبول یکشنبه ۳ فروردین ماه پس از صدور حکم زندان از سوی دادگاه برای وی، با انتشار پیامی خطاب به حامیان خود اعلام کرد: هموطنان عزیزم، امروز ترکیه با خیانت بزرگی مواجه شده است. روند قضائی که در جریان است، یک اقدام قانونی نیست. این یک حکم بدون محاکمه است. من مردم کشورم را به مبارزه برای حقوق خود دعوت می‌کنم. این مبارزه برای حقوق، مسئله آینده ملت و فرزندانمان است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه