تداوم عبور موج ناپایدار تا اواخر وقت فردا در خوزستان

تا اواخر وقت فردا همچنان وقوع رگبار‌های نقطه‌ای و رعدوبرق در تمام مناطق استان بویژه در مناطق شمالی، شمالِ شرقی، شرقی و ارتفاعات وجود دارد.

بارش باران
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، مدیرکل هواشناسی استان خوزستان گفت : در بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی با توجه به تداوم عبور موج ناپایدار و ضرایب بالای ناپایداری تا اواخر وقت فردا همچنان وقوع رگبار‌های نقطه‌ای و رعدوبرق در تمام مناطق استان بویژه در مناطق شمالی، شمالِ شرقی، شرقی و ارتفاعات وجود دارد.

محمد سبزه زاری افزود : همچنین وزش باد تا پایان هفته در ساعات بعد از ظهر در مناطق جنوبی، مرکزی و غربی بصورت متوسط به همراه تندباد‌های لحظه‌ای پیش بینی می‌شود؛ که احتمال خیزش گرد خاک محلی و موقتی نیز در این مناطق دور از انتظار نیست.

وی گفت : روند تغییرات دما تا پایان هفته افزایشی خواهد بود بطوریکه در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه بیشینه دما‌های استان در برخی مناطق به حدود ۴۰ درجه سانتی گراد و بالاتر خواهد رسید. شمال خلیج فارس تا اواخر وقت چهارشنبه مواج است. 

در شبانه روز گذشته بهبهان با دمای ۳۵.۳ و دهدز با دمای ۱۱.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۳۲.۵ و کمینه دمای ۲۰.۸ درجه سانتیگراد رسیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه