سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

شهردار اصفهان خبر داد:

بهره‌برداری از طرح‌های زیرساختی شهرداری اصفهان در سال ۱۴۰۴

شهردار اصفهان گفت: در سال جاری بسیاری از طرح‌های زیرساختی شهرداری که می‌تواند دهه آینده شهر را تضمین کند، به بهره‌برداری خواهد رسید.

شهرداری اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، شهردار اصفهان روز شانزدهم فروردین ماه در برنامه رادیویی «سلام اصفهان» گفت: در ایام نوروز میزبان تعداد قابل توجهی از گردشگران بود. تلاش کردیم در میزبانی سنگ تمام بگذاریم و حس میهمان‌نوازی مردم اصفهان را نشان دهیم. شهر از نظر گل‌آرایی و نظافت برای نوروز آماده شده بود و امکانات به‌نحوی پیش‌بینی شد تا مردم در هر سطحی بتوانند اسکان خوبی در شهر داشته باشند.

وی ادامه داد: نتایج نظرسنجی‌های روزانه توسط یک نهاد دانشگاهی، حاکی از رضایت بیش از ۹۰ درصدی میهمانان نوروزی بوده است و بیش از ۹۸ درصد اعلام کرده‌اند که اصفهان را به‌عنوان مقصد گردشگری به نزدیکان خود معرفی خواهند کرد.

قاسم زاده گفت: مردم اصفهان در نوروز سنگ تمام گذاشتند، به‌طوری که برخی افراد منازل خود را در شب‌هایی که دچار کمبود محل اسکان بودیم در اختیار مسافران گذاشتند و در مجموع میزبانی خوبی انجام شد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه سال ۱۴۰۴ برای شهرداری سال پرکاری پیش‌بینی شده است، بیان کرد: در سال جاری شاهد افتتاح طرح‌های زیرساختی مهمی برای شهر اصفهان خواهیم بود، چنانکه در ایام نوروز در کنار خدماتی که به میهمانان ارائه می‌شد، حوزه عمران نیز از دوم فروردین فعالیت‌های خود در پروژه‌های زیرساختی آغاز کرد و در پروژه‌های قطار شهری، حلقه چهارم ترافیکی و پروژه مجموعه پل‌ها و زیرگذر شهید آیت‌الله رئیسی در محور حصه تعطیلی صورت نگرفت. در سال جاری بسیاری از طرح‌های زیرساختی شهرداری که می‌تواند دهه آینده شهر را تضمین کند، به بهره‌برداری خواهد رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر