سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

بهترین‌های هفته هفتم رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شدند

بهترین‌های هفته هفتم رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ در مرحله سوم از دید رسانه معتبر اروپایی منتشر شد.

سردار آزمون

به گزارش خبرگزاری موج، پس از پایان هفته هفتم رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ در مرحله سوم و پیروزی ملی پوشان ایران برابر امارات، نشریه معتبر سوفااسکور به اعلام برترین بازیکنان این هفته از رقابت‌ها پرداخت.

تیم فوتبال ازبسکتان حریف بعدی ایران که در تاریخ ۵ فروردین ماه در ورزشگاه آزادی به مصاف هم خواهند رفت در دیدار این هفته برابر قرقیزستان قرار گرفت و موفق شد با نتیجه یک بر صفر قرقیز‌ها را شکست دهد. ازبک‌ها در این دیدار عملکرد خوبی داشتند و توانستند بیشترین سهم را در ترکیب منتخب این هفته از آن خود کنند. در ادامه به ترکیب منتخب این هفته خواهیم پرداخت.

بر اساس تصویر پایین، توکوتایف دروازه بان تیم فوتبال قرقیزستان نیز موفق شد بهترین عملکرد را به نمایش بگذارد و به عنوان بهترین دروازه بان این هفته شناخته شد. در خط دفاع، میلاد محمدی پس از درخشش در بازی برابر امارات قرار گرفت. به همراه او آشور مارتوف و علیجانوف از ازبکستان و تمبکتی از عربستان نیز حضور دارند. ایروین هافبک دفاعی موثر تیم ملی استرالیا نیز قرار گرفته است.

در خط هجومی عفیف از قطر و کوبو از ژاپن نیز حضور دارند و در کناره‌ها الدوساری از عربستان و فیض‌الله‌یف از ازبکستان قرار گرفتند و در نوک حمله ناصر از تیم ملی کویت نیز جای گرفته است.

فوتبال

بر این اساس ۳ بازیکن از ازبکستان، ۲ بازیکن از عربستان و یک بازیکن از ایران، قرقیزستان، ژاپن و کویت نیز در این ترکیب قرار گرفتند. هفته هشتم این رقابت‌ها ۵ فروردین آغاز خواهد شد که در مهم‌ترین بازی تیم ملی ایران از ساعت ۱۹:۳۰ مقابل ازبکستان قرار خواهد گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه