سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

توسعه فضای سبز، راهکار اساسی برای مقابله با بیابان‌زایی و ریزگردهاست

استاندار خوزستان، در مراسم درختکاری «پویش جان ایران» با تاکید بر لزوم توسعه فضای سبز در استان، گفت: کاشت درخت و احیای منابع طبیعی نه تنها به مقابله با بیابان‌زایی و ریزگردها کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در بهبود شرایط آب‌وهوایی و ایجاد اشتغال پایدار دارد.

درختکاری
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، مراسم درختکاری «پویش جان ایران» روز چهارشنبه ۱۵ اسفندماه در ابتدای جاده اهواز-خرمشهر و در محل یادمان شهدای دب حردان برگزار شد.

در این مراسم، سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، با گرامیداشت هفته منابع طبیعی، گفت: کاشت درخت یک سنت حسنه است که مقام معظم رهبری همواره بر آن تاکید کرده‌اند و ما نیز باید این سنت را پاس بداریم و تقویت کنیم.

استاندار خوزستان با اشاره به تهدیدات ناشی از بیابان‌زایی و کاهش منابع طبیعی در استان، افزود: اگر برای این معضل چاره‌اندیشی نکنیم، با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهیم شد.

وی از تلاش‌های مدیران و کارشناسان منابع طبیعی و جهاد کشاورزی استان تقدیر کرد و گفت: هدف‌گذاری‌های انجام‌شده نشان‌دهنده عزم جدی برای توسعه فضای سبز در خوزستان است.

موالی‌زاده با بیان اینکه خوزستان در گذشته دارای منابع طبیعی غنی بوده است، تاکید کرد: جنگل‌های هیرکانی و دیگر منابع سبز ما در معرض خطر هستند و باید برای احیای آن‌ها تلاش کنیم.

وی افزود: در دوران جنگ تحمیلی، بخشی از منابع طبیعی و نخیلات ما از بین رفت و اکنون باید با برنامه‌ریزی دقیق، این منابع را احیا کنیم.

استاندار خوزستان با اشاره به تجربه موفق کشورهایی مانند ترکیه در مدیریت منابع آب و توسعه جنگل‌ها، گفت: ما نیز باید با الگوبرداری از این تجربیات، فضای سبز را در استان توسعه دهیم.

وی افزود: در همین راستا بخش خصوصی با ایجاد اشتغال و رونق تولید، گام‌های ارزشمندی در این مسیر برداشته‌ است.

استاندار خوزستان با دعوت از همه دستگاه‌های فرهنگی، رسانه‌ها و فعالان محیط زیست برای فرهنگ‌سازی مشارکت در توسعه فضای سبز تاکید کرد: کاشت درخت نه تنها به تلطیف هوا و کاهش دما کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در مقابله با ریزگردها و بهبود شرایط زیست‌محیطی استان دارد.

موالی‌زاده گفت: سیاست شورای کشاورزی استان، توسعه فضای سبز است و این کار را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

وی از همه هم‌استانی‌ها خواست تا در این پویش مشارکت کنند و به هر میزان که می‌توانند در کاشت درخت و توسعه فضای سبز سهیم باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه