سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

پس از گذشت یکسال از شهادت سردار گمنام جبهه مقاومت؛

مادر سید رضی همچنان چشم انتظار است

مسئول ستاد اطلاع رسانی ستاد بزرگداشت اولین سالگرد شهادت سردار سید رضی موسوی گفت: اگر چه یکسال از شهادت این سردار گمنام جبهه مقاومت می گذرد اما مادر ایشان از شهادت وی بی اطلاع بوده و چشم انتظار آمدنش است.

بزرگداشت اولین سالگرد سردار شهید «سید رضی موسوی»

نوید صالحی مسئول ستاد اطلاع رسانی ستاد بزرگداشت اولین سالگرد شهادت سردار سید رضی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج ، اظهار داشت: با توجه به اینکه چهارم دی ماه سالگرد شهادت سید رضی موسوی بود، خانواده وی به دلیل تقارن آن با ایام میلاد حضرت زهرا (س) و روز مادر برنامه اولین سالگرد شهادت ایشان را برنامه ریزی کردند که در روز جمعه هفتم دی ماه برگزار کنند.

وی افزود: این مراسم در جوار مزار مطهر ایشان در آستان امامزاده صالح بعد از نماز مغرب و عشا با سخنرانی امیر سرتیپ نصیر زاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و مداحی حاج مهدی رسولی برگزار خواهد شد.

سید رضی موسوی

صالحی با عنوان اینکه این شهید بزرگوار از اولین شکل دهندگان جبهه مقاومت بود، بیان کرد: وی سال ۶۳ به لبنان اعزام و سال ۷۳ به کشور بازگشتند، پس از آن به درخواست سردار شهید قاسم سلیمانی به سپاه قدس ملحق و بحث پشتیبانی جبهه مقاومت و فرودگاه دمشق را برعهده داشت.

مسئول ستاد اطلاع رسانی ستاد بزرگداشت اولین سالگرد شهادت سردار سید رضی موسوی خاطرنشان کرد: ایشان تمام زوار و رزمندگان مدافع حرمی که ازطریق فرودگاه دمشق وارد سوریه می شدند را استقبال و بدرقه می کرد، عنوان کرد: تا زمان شهادت وی این اتفاق تکرار می شد.

وی تصریح کرد: مادر بزرگوار این شهید اکنون مبتلا به آلزایمر ضعیف هستند، با توجه به شرایط ایشان هنوز از شهادت فرزندش خبردار نیست و همچنان چشم انتظار بازگشت وی است.

صالحی گفت: روز جمعه میزبان مردم خواهیم بود و حضور در این مراسم برای عموم آزاد است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه