سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی؛

رینوتکس امسال موضوع محور برگزار می‌شود

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی گفت: دبیرخانه دائمی در دانشگاه‌ها تشکیل شده است و در این راستا از دانشگاه‌ها می‌خواهیم تا هسته‌های زایشی در حوزه موضوعات مطرح شده را به پارک معرفی کنند.

پارک علم و فناوری استان
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

،  سعید جعفری راد با اشاره به برگزاری نمایشگاه رینوتکس در ماه جاری، اظهار کرد: این نمایشگاه امسال در هشت محور شامل نمایشگاه تخصصی صنایع دفاعی و لوازم خانگی در دانشگاه تبریز، فناوری زیستی کشاورزی و صنایع غذایی در دانشگاه مراغه، صنایع شیمیایی در دانشگاه شهیدمدنی، سلامت و بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی تبریز، صنایع خلاق فرهنگی در دانشگاه هنر و پیام نور، رباتیک و اتوماسیون صنعتی در دانشگاه آزاد تبریز، شهر هوشمند و نرم افزارهای کاربردی در پارک علم و فناوری و انرژی در دانشگاه بناب و صنعتی سهند برگزار می‌شود.

وی با اشاره به آسیب شناسی درباره دوره‌های قبلی این نمایشگاه، گفت: رینوتکس در ایران شناخته شده است و بعد از ۱۱ دوره در تقویم وزارت عتف ( علوم، تحقیقات و فناوری ) در ۶ ماهه دوم هر سال برگزار می‌شود.

جعفری راد افزود: این نمایشگاه تا سال گذشته خروجی محور نبود و حالت ترویجی و فرهنگسازی داشت بنابراین امسال مقرر شد تا در فضایی خارج از نمایشگاه برگزار شود و دستگاه‌های اجرایی ملزم شده‌اند تا نیازهای خود را در این نمایشگاه تامین کنند و مبلغی که از سوی شرکت‌های حامی هزینه می‌شود در راستای قرارداد باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه